Hoe betaal ik mijn bestelling?

>

De meeste krediet- en debetkaarten worden door ons aanvaard. U kunt de betaling ook uitvoeren via PayPal of een bankoverschrijving, of deze financieren met Klarna. 
 

Is online betalen veilig?

>

365BureauStoel.nl neemt de beveiliging van uw persoonlijke en bankgegevens zeer serieus. Wij werken dan ook met Redsys, het meest veilige online betaalplatform op de markt, dat u in staat stelt om online te kopen met behulp van het SSL-beveiligingsprotocol.

Het gesloten hangslotpictogram naast de URL van onze pagina betekent dat onze webserver beschermd is. Dit kunt u eveneens zien aan het feit dat onze URL met “https” begint. 
 

Zijn de prijzen inclusief BTW?

>

De prijzen op de website zijn exclusief BTW aangezien wij ons hoofdzakelijk richten op bedrijven en professionals. Op de productkaart kunt u echter het totaalbedrag inclusief BTW zien, tussen haakjes onder de prijs. 
 

Ik wil mijn factuurgegevens wijzigen

>

U kunt uw factuurgegevens wijzigen vanuit uw klantaccount:

1. Log in op uw account.

2. Klik op "Verzendadressen".

3. Selecteer het factuuradres dat u wilt bewerken en klik op "Bewerken".

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u in de laatste stap van de aankoop uw

factuurgegevens wijzigen onder de rubriek "Factuuradres". 
 

Ik heb de factuur van mijn bestelling nodig

>


Om de factuur van uw bestelling te downloaden, logt u in op uw account en gaat u naar de rubriek "Mijn Bestellingen". Selecteer de bestelling waarvoor u de factuur nodig hebt en klik op de knop "Factuur Downloaden". Houd er rekening mee dat de factuur beschikbaar is eenmaal nadat u de bestelling ontvangen hebt.

Indien u als gast een bestelling geplaatst hebt omdat u geen persoonlijk account hebt, moet u een account aanmaken met hetzelfde e-mailadres dat u gebruikt hebt voor het plaatsen van uw bestelling, en de bovenstaande stappen volgen. 
 

Kan ik betalen met een bankoverschrijving?

>


Ja. Aan het einde van het aankoopproces ontvangt u een e-mail met de bankgegevens waarmee u de overschrijving kunt doen. U hebt daar 5 werkdagen de tijd voor. Het is belangrijk dat u het ordernummer aangeeft in de mededeling van de overschrijving. Indien wij het bedrag niet binnen deze termijn ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd. 
 

Wat is PayPal?

>


PayPal is een platform om op veilige wijze online betalingen uit te voeren zonder uw bankgegevens te delen. 
 

Wat is Klarna?

>


Shop nu en betaal later bij je favoriete winkels dankzij Klarna. Op het moment van betalen kunt u de totale aankoop in drie comfortabele termijnen verdelen, meer informatie.