Vergaderstoelen

Ontdek onze collectie vergaderstoelen, een brede selectie met modellen met armleuningen, gestoffeerd, stapelbaar. Combineer comfort en stijl om een gezellige ruimte te creëren in elke omgeving, of dit nu op kantoor is of in ontvangstruimtes.

HET BESTE AANBOD IN VERGADERSTOELEN

Vergaderstoelen zijn een van de meest voorkomende soorten stoelen op kantoor. Ze worden zo genoemd omdat ze worden gebruikt in vergaderruimtes op kantoor of op werkplekken om tegenover het bureau te plaatsen, dus tegenover de manager of medewerker. Hier worden bezoekers ontvangen en vinden informele vergaderingen plaats met andere teamleden.365Bureaustoel biedt je de grootste variëteit aan vergaderstoelen beschikbaar op de markt, met snelle levering en gratis verzending. Het zal heel eenvoudig zijn om een kantoorstoel te vinden met een ontwerp dat bij je smaak en behoeften past. Het moeilijkste zal zijn om te kiezen! We hebben namelijk een breed scala aan modellen: met armleuningen, van plastic ... en zelfs tweedehands!

Een van onze meest opvallende stoelen is de vergaderstoel Hest. Dit model is verkrijgbaar met of zonder armleuningen, stapelbaar en is ook verkrijgbaar met een gestoffeerd zitvlak. Een andere zeer populaire stoel voor allerlei soorten ruimtes, zoals conferentiezalen, wachtkamers of ontvangstruimtes, is de vergaderstoel Croft. Het in de rugleuning overlopende zitvlak biedt een zeer ergonomische zitervaring. Als je de voorkeur geeft aan stoelen met een sledeframe dan is de vergaderstoel Adele een goede keuze. Deze stoel is geschikt voor intensief professioneel gebruik, verkrijgbaar met bekleding in kunstleer of stof en heeft een  uitstekende afwerking.

SOORTEN VERGADERSTOELEN

Onze vergaderstoelen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, op basis van het type frame en de materialen die worden gebruikt bij de productie.

VERGADERSTOELEN MET 4 POTEN

Dit zijn een van de meest voorkomende stoelen voor wachtruimtes of cafetaria's. Bij dit type model wordt vooral de makkelijke verplaatsing gewaardeerd, omdat ze meestal stapelbaar zijn.

VERGADERSTOELEN MET ARMLEUNINGEN

Het toevoegen van armleuningen aan een stoel is altijd zeer aan te bevelen, vooral als de persoon langdurig zal zitten.

VERGADERSTOELEN MET SLEDE

Ze zijn zeer populair als vergaderstoel vanwege hun veelzijdigheid en duurzaamheid. Het bijzondere is dat ze geen twee achterpoten hebben, maar het gewicht dragen op de twee voorpoten en de horizontale verlenging.

STAPELBARE STOELEN

Stapelbare stoelen zijn erg handig omdat ze bij na het opruimen minder ruimte in beslag nemen. Deze eigenschap is vooral handig in cafetaria's of restaurants. Een andere veelgevraagde optie zijn opklapbare stoelen vanwege hun flexibiliteit. 

Daarnaast kunnen vergaderstoelen ook worden gegroepeerd op basis van het gebruik en de bedrijfsruimte waar ze worden gebruikt:

WACHTKAMERSTOELEN

Je vindt ze in wachtruimtes, dokterspraktijken of bij de receptie, waar mensen wachten om geholpen te worden. Ze bieden meestal een ruimere zitting dan traditionele bijzetstoelen.

VERGADERSTOELEN

Deze conferentiestoelen worden voornamelijk gebruikt in vergaderzalen, ze zijn meestal uitgerust met een draaimechanisme voor meer mobiliteit, omdat de gebruiker vaak met meerdere mensen moet interacteren.

BEZOEKERSSTOELEN

Normaal gesproken vind je ze voor een bureau, het zijn de bijzetstoelen die worden gebruikt om gasten te ontvangen.

SCANDINAVISCHE STOELEN

Designstoelen worden steeds populairder omdat ze een vleugje elegantie en modern design toevoegen op kantoor. Bovendien zijn ze comfortabel en ontworpen om langere tijd achter elkaar te worden gebruikt.

HOE KIES JE DE BESTE VERGADERSTOEL?

Bij het kopen van een vergaderstoel moet je rekening houden met verschillende factoren. Daarom heeft 365Bureaustoel deze gids samengesteld om je enkele richtlijnen te geven om je te helpen bij het kiezen van de goedkoopste vergaderstoel die het beste bij je wensen past.

Ontwerp: Er zijn specifieke modellen met minder veelzijdigheid en anderen die je bijna geheel kunt aanpassen.

Bekleding: De mogelijkheden voor afwerking en materiaalkeuze voor de zitting en rugleuning zijn ontelbaar. Stoelen met polyurethaan zijn het sterkst, maar over het algemeen zijn stoelen met stoffen bekleding comfortabeler.

Prijs: De prijs is een andere belangrijke factor om binnen ons budget te blijven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Snelheid en gemak van montage: In onze online winkel werken we altijd vanuit beschikbare voorraad en een spoedige bezorgservice.Veelgestelde vragen.

WAAR WORDEN VERGADERSTOELEN EN CONFERENTIESTOELEN GEBRUIKT?

De toepassing van vergaderstoelen is zeer divers. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt op kantoor voor bezoekers. Ook in wachtruimtes, ontvangsthallen, of in vergaderzalen voor teambijeenkomsten kom je vaak vergaderstoelen tegen. Het zijn zeer veelzijdige stoelen die in veel situaties worden gebruikt, niet alleen in kantooromgevingen, maar ook in bijvoorbeeld cafetaria's, trainingslokalen, scholen of zelfs thuis.

ZIT ER RECHT VAN RETOURNERING EN GARANTIE OP DE VERGADERSTOELEN?

In onze online winkel bieden we een retourbeleid van 30 dagen voor bezoekersstoelen. We willen dat je je zelfverzekerd en tevreden voelt met je keuze. Als je niet tevreden bent met je bezoekersstoel, kun je deze binnen 30 dagen retourneren en helpen we je bij het vinden van de beste optie voor jou. Jouw comfort is onze uiteindelijke doel! Hiernaast zit er een fabrieksgarantie van 3 jaar op de stoelen, deze dekt defecten door fabricagefouten en normaal gebruik. 

ZIJN DE VERGADERSTOELEN COMFORTABEL VOOR LANGE VERGADERINGEN?

Bezoekersstoelen zijn ontworpen om comfort te bieden tijdens lange wachttijden. Met het ergonomische ontwerp en de bekleding zorgen ze voor comfort en ontspanning terwijl je wacht of vergaderd. 

IN WELKE RUIMTES WORDEN VERGADERSTOELEN MEESTAL GEBRUIKT?

Bezoekersstoelen worden veel gebruikt in wachtruimtes, vergaderzalen, ontspanningsruimtes, samenwerkingsruimtes en conferentiezalen. Ze bieden comfort tijdens het wachten of interactie met anderen. Ze zijn perfect om je bezoekers met stijl en comfort te ontvangen!  

Veelgestelde vragen

De gastenstoel is één van de meest voorkomende soorten stoelen in een kantoor. Dit is de naam die wordt gegeven aan stoelen die in kantoren of bedrijfsruimten worden gebruikt om vóór het bureau te worden geplaatst, d.w.z. vóór de manager of de werknemer. Deze zijn bedoeld voor het ontvangen van klanten en/of leveranciers en het houden van informele vergaderingen met andere leden van het team. Dit type stoel wordt op alle soorten werkplekken gebruikt en is meestal van het slede- of vierpootstype, aangezien het de bedoeling is dat deze stoelen tijdelijk en in een meer vaste positie worden gebruikt. Het is raadzaam om stoelen met armleuningen te kopen, omdat deze het zitten veel comfortabeler en natuurlijker maken.

De afwerking van dit type kantoorstoelen is zeer gevarieerd, ze zijn meestal van kunststof, gestoffeerd en hebben meestal een lagere rugleuning dan bureaustoelen. 

Het gebruik van de bezoekersstoelen is zeer gevarieerd, we vinden ze bijvoorbeeld in elk kantoor, omdat het de stoelen zijn waarop bezoekers zitten, ook in wacht- en ontvangstkamers, of in directiekamers voor vergaderingen met het team.  Het zijn zeer veelzijdige stoelen die in tal van situaties worden gebruikt, niet alleen in kantooromgevingen, maar ook in cafetaria's, cursusruimten, scholen of zelfs thuis.

En nuestra tienda online, ofrecemos una garantía y política de devolución de 30 días para las sillas confidentes. Queremos que te sientas confiado y satisfecho con tu elección. Si por alguna razón no quedas contento con tu silla confidente, puedes devolverla dentro de los 30 días y te ayudaremos a encontrar la mejor opción para ti. ¡Tu comodidad es nuestra meta!

Las sillas confidentes están diseñadas para brindar comodidad durante esas largas sesiones. Con su diseño ergonómico y acolchado, te mantendrán cómodo y relajado mientras esperas o participas en reuniones.

Las sillas confidente son comúnmente utilizadas en salas de espera, salas de reuniones, áreas de descanso, espacios colaborativos y salas de conferencias. Proporcionan comodidad durante la espera o la interacción con otros. ¡Son perfectas para recibir a tus visitantes con estilo y comodidad!