• Omsluitende zitting
    Dagelijks gebruik 8 uur
    Vergaderstoel Croft, piramideframe
  • Vergaderstoel Croft, piramideframe
  • Vergaderstoel Croft, piramideframe

Bekijk meer afbeeldingen

0

/

7

Croft

Vergaderstoel Croft, piramideframe

179
115 , 99
(140,35BTW inb.)
Kleur
Kleur: Blauw
-
+
Verwachte levering 25/06 en 27/06

Vergaderstoel Croft, piramideframe

Vergaderstoel Croft, piramideframe

115 , 99
Vergaderstoel Croft, piramideframe
115 , 99
Product toegevoegd aan winkelwagen

€30* korting bij besteding van €299 Code: PROMO30

€100* korting bij besteding van €599 Code: PROMO100

*De codes zijn geldig voor alle producten behalve outlet en aanbiedingen
Ondersteuning
Ondersteuning
Onze vergaderstoel Croft is een perfecte combinatie van comfort en stijl voor vergader- en conferentieruimtes. Deze stoel biedt niet alleen optimale ondersteuning voor lange werksessies, maar voegt ook een vleugje moderne elegantie toe aan elke ruimte. Het moderne en verfijnde ontwerp van de Croft vergaderstoel maakt deze stoel een aantrekkelijk element op elk kantoor of in elke vergaderruimte. De elegante en eigentijdse uitstraling voegt een vleugje stijl toe, verbetert het algehele uiterlijk van de ruimt
Ergonomisch
Een van de meest opvallende kenmerken van de vergaderstoel Croft is het ergonomische en veelzijdige ontwerp. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een versterkte zitting van polypropyleen, waardoor bestendigheid en weerstand worden gegarandeerd. Dit materiaal staat bekend om zijn lichtheid en het vermogen om zich aan te passen aan de vorm van het lichaam, waardoor een comfortabele zitervaring wordt geboden, zelfs tijdens lange werkdagen.
Ergonomisch
Structuur
Structuur
Het chrome piramideframe voegt niet alleen een esthetische aantrekkingskracht toe aan het ontwerp, maar biedt ook een solide en betrouwbare stabiliteit. De structuur van het frame zorgt ervoor dat de Croft vergaderstoel te allen tijde stevig blijft staan, wat een gevoel van veiligheid geeft aan de gebruiker van deze stoel.
Veelzijdig
Een onderscheidend kenmerk van de vergaderstoel Croft zijn de veelzijdige opties van samenstelling. Naast deze versie met een piramide frame, is Croft ook beschikbaar in een variant met vier poten en een variant met wielen. De versie met vier poten is ideaal voor meer formele ruimtes, zoals conferentiezalen, terwijl de versie met wielen mobiliteit vergemakkelijkt, waardoor gebruikers zich moeiteloos kunnen verplaatsen tijdens informele of dynamische vergaderingen.
Veelzijdig

Technische informatie

hoogte vanaf de grond 100cm
stoelhoogte 45cm
zitdiepte 45cm
Dagelijks gebruik 8 uur
verpakkingsmaatregelen 60x31x43cm
armen zonder armleuningen
maximaal gewicht tot 120 kg
goedgekeurd Vervaardigd overeenkomstig de Europese norm EN-1335
soort DRAAISTOELEN
Materialen flexibel polyurethaan + glasvezel+staal
material del marco acero+nylon