3 plazos sin intereses, al 0% TAE

3 betalingstermijnen, rentevrij, tegen 0% JKP.

Verdeel je aankoopkosten in 3 rentevrije betalingstermijnen, die maandelijks worden afgeschreven van je rekening. Beleef een fijne aankoopervaring met de flexibiliteit om later te betalen of de betaling in 3 termijnen te splitsen.

Hoe werkt het?

Verdeel de kosten van je aankoop en betaal deze comfortabel in 3 termijnen, zonder dat je hier rente op hoeft te betalen. Hieronder laten we een voorbeeld zien van hoe dit in zijn werk gaat bij een aankoopbedrag van € 150:

En el momento del pago

Tijdens het afrekenen.

De betaling is net zo eenvoudig als elke andere online aankoop. Selecteer de optie om in 3 termijnen en zonder rente te betalen en voer de gegevens van je betaalkaart in. Je hoeft je gegeven alleen in te vullen wanneer je voor het eerst via Klarna betaalt. Let erop dat Klarna de betaling eerst moet goedkeuren en dat het minimale en maximale toegestane aankoopbedrag varieert per winkel.

En el momento del pago

Betaling van de eerste termijn

Zodra wij aan Klarna bevestigen dat de bestelling onderweg is, wordt het bedrag van de eerste termijn in rekening gebracht. Je ontvangt een bericht nadat de betaling is verwerkt.

Fracciona tus pagos

Gespreide betaling

Klarna zal elke maand één termijn in rekening brengen totdat het totale aankoopbedrag is betaald. Ze zullen je ruim van tevoren waarschuwen, zodat je extra geld op je rekening kunt zetten als dit nodig is.

Volledige vrijheid om online te winkelen

Ervaar gemak en zekerheid tijdens het online winkelen.

Door de mogelijkheid om in termijnen te betalen kun je de aankoopkosten spreiden over een langere periode. Hierdoor kun je kopen wat je nu nodig hebt, zonder dat je hier andere dingen voor hoeft te laten.

  • De betalingen worden automatisch elke 30 dagen afgeschreven.
  • In de Klarna app kun je een overzicht van je aankopen en betaalmomenten bekijken.
Download hier de Klarna app