3 plazos sin intereses, al 0% TAE

3 termijnen zonder rente, tegen 0% JKP.

Verdeel de kosten van uw aankoop in 3 termijnen zonder rente, die maandelijks op uw debit- of creditcard worden geïncasseerd. Geniet van een soepele koopervaring met de flexibiliteit om later te betalen of de betaling in 3 termijnen te splitsen.

Hoe werkt het?

Verdeel de kosten van uw aankoop en betaal deze comfortabel in 3 termijnen zonder rente, APR 0%, NIR 0%. We tonen u een representatief voorbeeld van de betaling voor een aankoop van 150 €:

En el momento del pago

Op het moment van betaling.

Het is net zo eenvoudig als elke andere online aankoop met een kaart. Selecteer de optie om in 3 termijnen zonder rente te betalen en voer de gegevens van uw debetkaart in. U hoeft dit alleen de eerste keer te doen dat u met Klarna koopt. Onderhevig aan goedkeuring door Klarna. Het minimale en maximale aankoopbedrag varieert per winkel.

En el momento del pago

Op het moment van betaling

Zodra de winkel bevestigt dat de bestelling onderweg is, brengen we het bedrag van de eerste termijn in rekening. We sturen u een bericht wanneer de betaling is verwerkt.

Fracciona tus pagos

Spreid uw betalingen

We zullen u elke maand één termijn in rekening brengen totdat het totale aankoopbedrag is betaald. We zullen u ruim van tevoren waarschuwen als er geld aan uw kaart moet worden toegevoegd.

Volledige vrijheid om online te winkelen

Volledige vrijheid om online te winkelen.

In termijnen betalen stelt u in staat om de kosten over tijd te spreiden, zodat u kunt kopen wat u nodig heeft zonder dat uw portemonnee eronder lijdt.

  • De betalingen worden automatisch elke 30 dagen in rekening gebracht.
  • U kunt uw aankopen beheren en uw bestellingen bekijken in de Klarna-app
Download de app op uw mobiele telefoon