Ladeblokken

Ladeblokken zijn persoonlijke opbergoplossingen die helpen bij het organiseren van onze werkruimte. Ze worden meestal onder of naast een bureau of werktafel geplaatst. Ladeblokken hebben doorgaans verschillende laden, compartimenten of opbergruimtes waarmee documenten, kantoorbenodigdheden, voorraden en andere essentiële elementen kunnen worden opgeborgen en georganiseerd.
Product toegevoegd aan winkelwagen
Responsive image

KOPEN LADEBLOKKEN

Als je op zoek bent naar ladeblokken voor je bureau, heb je bij 365BureauStoel een breed scala aan modellen tot je beschikking, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij jouw voorkeuren en behoeften past. We hebben verschillende soorten ladeblokken en ze zijn geschikt voor alle budgetten, zodat je meubels van de beste kwaliteit tegen de beste prijs kunt krijgen. Als we behoefte hebben aan opbergruimte maar niet genoeg ruimte hebben voor een kast, kunnen ladeblokken precies zijn wat we nodig hebben. Het zijn praktische, veelzijdige artikelen die gemakkelijk een plekje kunnen vinden.

VOORDELEN VAN LADEBLOKKEN

Wanneer we op zoek zijn naar een meubelstuk met opberglades en we hebben niet genoeg ruimte, zijn ladeblokken voor kantoortafels een zeer praktische oplossing dankzij de volgende kenmerken:

 • Ze zijn handig om documenten op te bergen en georganiseerd te houden.

 • Ze stellen ons in staat om bestanden binnen handbereik te hebben naast onze bureaus.

 • Ze zijn lichtgewicht.

 • Ladeblokken op wieltjes maken het gemakkelijk om ze te verplaatsen.

 • Ze nemen niet te veel ruimte in beslag.

 • Ze zijn discreet maar functioneel en veelzijdig.

Kortom, ladeblokken zijn zeer comfortabel en praktisch, waardoor ze een essentieel element zijn geworden in ons kantoormeubilair. Ze dienen als opslag en ondersteuning (fungerend als ladekast) en bij 365BureauStoel zijn er veel modellen om uit te kiezen, zodat je je ladeblok kunt aanpassen aan de uitstraling van je bedrijf of aan de inrichting van je huis.

Responsive image

SOORTEN LADEBLOKKEN

Ladeblokken zijn een sleutelstuk in elke werkruimte. Hun functie is om extra opbergruimte te bieden en het bureau vrij te houden van rommel. Er zijn verschillende soorten ladeblokken beschikbaar voor de verschillende behoeften van elke gebruiker.

LADEBLOKKEN MET SLOT Een zeer gewaardeerde functie, omdat ze belangrijke documenten kunnen opbergen en veilig houden.
LADEBLOKKEN MET WIELEN Ideaal voor degenen die de ladeblok af en toe moeten verplaatsen of voor degenen die in kleine ruimtes werken.
LADEBLOKKEN MET DRIE LADEN Perfect voor degenen die meer opbergruimte nodig hebben.
LADEBLOKKEN MET LADE EN HANGMAPPEN De ideale optie voor degenen die grotere documenten moeten opbergen, zoals A4- of legal-formaat mappen.
LADEBLOKKEN MET ANTI-KANTEL SYSTEEM Onmisbaar in elke werkruimte waar veel documentatie moet worden opgeborgen. Dit systeem voorkomt dat de ladeblok kantelt als we proberen meerdere lades tegelijk te openen.
HOUTEN LADEBLOKKEN Niet erg aanbevolen vanwege hun lage stabiliteit en draagvermogen. Bovendien is de montage meestal gecompliceerd.
METALLEN LADEBLOKKEN Zijn steviger en veel veiliger, bij 365BureauStoel zijn al onze ladeblokken van staal.
Responsive image

GIDS VOOR HET KIEZEN VAN HET IDEALE LADEBLOK

Het kiezen van het ideale ladeblok is cruciaal om een georganiseerde en efficiënte werkruimte te behouden. Hier is een gids om je te helpen de beste beslissing te nemen

Grootte en capaciteit: Overweeg de beschikbare ruimte in je kantoor en de hoeveelheid documenten en benodigdheden die je moet opbergen. Kies voor een ladeblok met voldoende capaciteit voor je huidige en toekomstige behoeften.

 • Aantal laden: Bepaal hoeveel laden je nodig hebt om je bestanden en objecten op te bergen. Een ladeblok met meerdere laden stelt je in staat om verschillende soorten documenten efficiënter te organiseren.

 • Type laden: Er zijn ladeblokken met standaardladen, laden voor hangmappen of een combinatie van beide. Kies het type laden dat het beste past bij jouw organisatiebehoeften.

 • Materialen en kwaliteit: Zorg ervoor dat het ladeblok is gemaakt van stevige en kwalitatieve materialen. Kies voor metalen ladeblokken die dagelijks gebruik en het gewicht van de bestanden kunnen dragen.

 • Veiligheid: Als je bepaalde documenten moet beveiligen, zoek dan naar ladeblokken met sloten om vertrouwelijke informatie te beschermen.

 • Antikantelsysteem: Het is aan te raden dat het ladeblok is uitgerust met een antikantelsysteem, dit maakt het mogelijk om een groter aantal documenten op te bergen.

 • Interne organisatie: Zoek naar een ladeblok met interne verdelers en compartimenten om je documenten en objecten efficiënt georganiseerd te houden.

 • Mobiliteit: Als je het ladeblok vaak moet verplaatsen, kies dan voor een versie op wieltjes die het verplaatsen vergemakkelijkt. Als je geen mobiliteit nodig hebt, kan een vast ladeblok meer geschikt zijn.

 • Gebruiksgemak: Zorg ervoor dat de laden zijn uitgerust met geleiders; sommige fabrikanten leveren ze niet om kosten te besparen. De geleiders zorgen ervoor dat de laden soepel en zonder moeite kunnen worden geopend.

Veelgestelde vragen

Ja, bureauladen zijn doorgaans gemakkelijk te monteren en worden geleverd met gedetailleerde instructies om het montageproces te begeleiden. We hebben de laden ontworpen met een eenvoudige montage zodat gebruikers ze zonder problemen kunnen monteren. De verstrekte instructies zijn doorgaans duidelijk en gedetailleerd, wat het montageproces vergemakkelijkt.

Ja, de bureauladen hebben een garantie van 3 jaar. Dit betekent dat gedurende die periode de lade gedekt is door de garantie van de fabrikant in geval van defecten of problemen met betrekking tot de fabricage.

Ja, de bureauladen zijn compatibel met verschillende soorten kantoormeubilair. Deze laden zijn ontworpen om veelzijdig te zijn en kunnen onder de meeste bureaus, werktafels of werkoppervlakken worden geplaatst. Hun compacte en functionele ontwerp maakt ze geschikt om verschillende stijlen en formaten van kantoormeubilair aan te vullen. U kunt ze gebruiken met bureaus, studietafels, werkstations en andere meubelconfiguraties om uw documenten en voorwerpen georganiseerd en binnen handbereik te houden.