Bureaus

Met onze bureaus maak je van elk kantoor een inspirerende ruimte. Onze bureaus zijn ontworpen om aan jouw wensen en behoeften te voldoen, of je nu werkt, studeert of creëert. Ontdek onze opties in verschillende maten, materialen en ontwerpen, van modern en minimalistisch tot klassiek en elegant.

DE BESTE BUREAUS VIND JE ALLEEN BIJ 365BUREAUSTOEL

Als je op zoek bent naar een bureau voor thuis, dan is onze online winkel je beste optie. Bij 365Bureaustoel zijn we gespecialiseerd in de verkoop van alle soorten bureaus, waardoor we je de hoogste kwaliteit kantoormeubilair kunnen bieden. Daarnaast hebben we uitgebreid assortiment voor jouw kantoorinrichting, zoals bureaustoelen en bureaukrukken, zodat jij je complete werkplek snel kunt inrichten. 

We helpen je graag met advies op maat om de beste keuze te maken die aan jouw wensen voldoet en binnen je budget past. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en de kwaliteit van onze producten, zodat je van de beste kantoormeubelen tegen de beste prijs en met gratis verzending kunt genieten. Je zult gegarandeerd tevreden zijn!

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN BUREAU?

Bij het kiezen van een bureau is het belangrijk om eerst de maten van je kamer op te nemen om er zeker van te zijn dat het bureau in de beschikbare ruimte past. Houd naast met de afmetingen van het bureau zelf er ook rekening mee dat er voldoende vrije ruimte rondom het bureau is voor een optimale bewegingsvrijheid en comfortabel gebruik. . 

Als je weinig ruimte hebt, kan een tafel met een diepte tussen 60 en 80 cm voldoende zijn. Bureaus zijn in veel soorten lengtes beschikbaar, maar de meest voorkomende lengte ligt tussen de 120 en 200 centimeter.

De opties waarover een bureau moet beschikken zijn afhankelijk van het soort gebruik. Denk hierbij ook aan opbergruimte en eventueel extra ruimte op directietafels voor bijvoorbeeld naambordjes of gewonnen prijzen. 

Een eenvoudige, rechte tafel kan al voldoende zijn om te studeren. Als je op zoek bent naar een elegant en verfijnd bureau, dan zijn directietafels ideaal, omdat ze groter zijn en met meer details zijn ontworpen. Vergeet niet om ook een goede bureaustoel en een ladeblok te kiezen om je werkplek compleet te maken..

Wat is de beste hoogte van een bureau?

De aanbevolen hoogte van een bureau door ergonomiespecialisten is 70-73 cm. Er zijn moderne bureaus verkrijgbaar met verstelbare mechanismen die de hoogte van het werkblad aanpassen aan de behoefte van de gebruiker, maar meestal pas je de werkhoogte aan op basis van de bureaustoel, aangezien ze in hoogte verstelbaar zijn. 

Om comfortabel te kunnen werken, zijn er naast de hoogte nog andere richtlijnen van belang. Hieronder volgen de belangrijkste adviezen:

- Houd je ellebogen in een hoek van 90 graden met het werkblad.

- Je voeten moeten plat op de grond staan, van de tenen tot de hiel.

- Houd je rug recht. Ergonomische bureaustoelen die ondersteuning van de onderrug bieden kunnen hierbij helpen 

- Het is essentieel om het computerscherm op ooghoogte te plaatsen om overbelasting van de nek te voorkomen.

Welke verschillende soorten bureaus zijn er? 

Er zijn verschillende soorten bureaus verkrijgbaar, die ontwikkeld zijn voor verschillende werkzaamheden. Voor een optimale werk- of speelervaring is het belangrijk om te kiezen voor een bureau dat aan je wensen voldoet en past bij het beoogde gebruik.

GAME BUREAUS

Game bureaus zijn speciaal ontworpen voor gamers en liefhebbers van videogames. Ze bieden een complete configuratie met ruimte voor meerdere monitoren, toetsenborden en muizen.

COMPUTER BUREAUS

Computer bureaus zijn ontworpen voor thuisgebruik en hebben meestal een kleiner formaat zodat ze in elke ruimte passen. Ze zijn zeer praktisch om aan te studeren of werken, hebben een modern ontwerp en zijn vaak uitgerust met laden. Door het brede scala aan ontwerpen en kleuren om uit te kiezen kunnen computer bureaus naast praktisch ook een decoratief element in huis zijn, 

PROFESSIONELE BUREAUS

Bureaus voor professioneel gebruik onderscheiden zich van de bureaus voor thuisgebruik door hun groter werkoppervlak, duurzaamheid en stevigheid. Ze zijn ontworpen voor intensief en langdurig gebruik, waardoor ze een ideale keuze zijn voor kantooromgevingen waar efficiëntie vereist is.

Veelgestelde vragen

Als u vanuit huis werkt en een bureau nodig hebt om uzelf te organiseren, bent u misschien geïnteresseerd in één van onze bureaus. Veelzijdige bureaus, met opbergruimte en kwaliteitsmaterialen. Als u twijfelt over welk bureau u moet kopen, kunnen wij u helpen. Afhankelijk van het beoogde gebruik hebt u verschillende mogelijkheden: glazen bureaus zijn zeer elegant, maar ook delicater. Als u weinig ruimte hebt, zijn computertafels voor kleine ruimtes een uitstekend alternatief.

Als u overweegt een studeertafel aan te schaffen, moet u er rekening mee houden dat deze groot genoeg moet zijn voor uw computer en uw aantekeningen. 

Bovendien is een bureau met laden een perfecte optie om papieren, lesmateriaal en wat u verder nog nodig hebt, op één plaats op te bergen zonder dat het bureau veel plaats inneemt. Het model Home Pro is verkrijgbaar met twee handige opbergvakken.

Om de juiste maat bureau te kiezen, meet je de beschikbare ruimte, houd rekening met het gebruik en de ergonomische hoogte, bekijk de opslagmogelijkheden, kies een design dat bij je stijl past en zoek naar flexibele opties als je beperkte ruimte hebt. Zo kun je de ideale tafel voor jouw ruimte en behoeften vinden.

De levertijd om uw bureau te ontvangen na aankoop is 48/72 uur. Onze snelle verzendservice zorgt ervoor dat u uw bureau binnen korte tijd ontvangt, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe werkruimte. We hopen dat u het perfecte bureau vindt voor uw behoeften en dat u een uitstekende ervaring met ons heeft!

Wij bieden een garantie van 3 jaar voor uw bureau. We willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u de zekerheid hebt van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product.