Gaming stoelen

4 cadeautips voor gamers

Deel:

Ontdek 5 cadeautips voor gamers die elke liefhebber van het game-universum zullen verrassen. 

Als u het geluk hebt om een liefhebber van videospelletjes en games in uw vriendenkring te hebben, hebt u vast al meer dan eens gezien hoe zij zich kunnen opwinden over de meest belachelijke details, zoals een mok met hun favoriete Pokémon of een Zelda t-shirt. 

Liefhebbers van videospelletjes hebben het grote voordeel dat het heel gemakkelijk is om hen een cadeau te geven, aangezien vrijwel alle winkels honderden producten hebben met logo's, fictieve personages en elementen die verwijzen naar zowel retro-klassiekers als de meest actuele.

In ons geval willen we u een lijst van de top 4 geschenken voor gamers voorstellen, zodat u niet zonder ideeën komt te zitten wanneer u op zoek bent naar het beste cadeau voor die ene speciale persoon.

Exclusieve randapparatuur voor gamers

Zoals u weet, heeft elk element dat bestemd is om als gameobject te worden gebruikt, een speciale constructie. 

Zo worden spelcomputers meestal geleverd met een zeer krachtige grafische kaart, alsmede grotere harde schijven en veel meer RAM.

Het doel is dat zij een unieke, meeslepende spelervaring beleven, en om dit te bereiken moeten tijd en middelen worden geïnvesteerd in het vinden van elementen die precies deze onderdompeling mogelijk maken. 

In die zin is het een geweldig cadeau voor een gamer om hem of haar een randapparaat te geven waarmee hij of zij een niet te evenaren ervaring kan beleven. Bijvoorbeeld:

  • een gaming toetsenbord: op het eerste gezicht herkenbaar aan hun esthetiek, zijn ze meestal zwart met levendige kleuren en een bovengemiddelde levensduur. Bovendien worden ze vaak geleverd met extra functies, zoals polsondersteuning. 
  • een gamingmuis: qua esthetiek vergelijkbaar met gamingtoetsenborden, alleen hebben ze ook een hogere klikgevoeligheid, extra knoppen en een ergonomischer formaat (ze zijn groter omdat de grip comfortabeler is voor lange dagen).
  • een headset met ingebouwde microfoon, voor een betere ervaring in collaboratieve online games.

Een game bureau dat klaar is om het spel te beginnen

Gamebureaus zijn gemaakt van hardere en bestendigere materialen dan conventionele bureaus, aangezien het gebruik ervan vaak de aanwezigheid van verscheidene elementen vereist, zoals monitors of randapparatuur. 

Als u bijvoorbeeld ons Racer gamebureau bekijkt, zult u zien dat deze bureaus gewoonlijk van koolstofvezel zijn gemaakt, met een zeer groot oppervlak van PVC waarop een groot aantal apparaten kan worden geplaatst. 

Anderzijds zijn diverse extra's toegevoegd, zoals een bekerhouder, een verwijderbare toetsenbordhouder en een helmhaak. Kortom, een must-have voor elke professionele of amateur gamer.

Een gaming mat om uw Zen zone te regelen

We hebben het al gehad over het belang van een beschermende vloermat in uw kantoorruimte, zowel thuis als op het werk. 

Waarom? In principe is de vloer het deel dat het meest te lijden heeft van ons constante bewegen. Het heen en weer rijden, vooral als de wielen niet op alle soorten ondergrond zijn voorbereid, veroorzaakt vaak de gevreesde krassen die achteraf vaak moeilijk te verwijderen zijn.

Er zijn vele soorten, en de gamestijl is er duidelijk één van. Bovendien zijn de ontwerpen vaak veel opvallender, zoals de Cyborg beschermmat of de Dragonflame mat, beide gemaakt van microvezels met hoge dichtheid en met een antisliprug die aan de vloer hecht en geen kreukels veroorzaakt wanneer erop wordt bewogen. 

Als u een geschenk wilt geven aan uw gamer vriend, zodat hij letterlijk zijn territorium kan afbakenen, is dit zeker een zeer interessant geschenk.

Een gamestoel voor lange dagen gamen

Als er één ding is dat een gamer echt onderscheidt van de rest van ons, dan is het wel de stoel die hij gebruikt. Er zullen maar weinig professionele gamers zijn die geen gamestoel gebruiken voor hun spelsessies.

Dit komt omdat gamestoelen uitsluitend voor dit doel zijn ontworpen, om lange uren te worden gebruikt zonder dat rug- of nekklachten ontstaan.

Sterker nog, top-of-the-line gaming stoelen zoals onze Logan gamerstoel hebben ook elementen zoals voetsteunen en lumbale en nek kussens om volledige stabiliteit te garanderen tijdens het gamen. 

Laat hem een uniek gevoel van comfort ervaren met een kwaliteits gamerstoel en hij zal u nog jaren dankbaar zijn.

Als u meer wilt weten, heeft 365BureauStoel een volledige catalogus van gamerstoelen en -bureaus die exclusief voor professionele gaming zijn gemaakt. 

Neem een kijkje op onze 365BureauStoel website en u zult ontdekken dat er tal van aanbiedingen en kortingen voor u beschikbaar zijn. Geef ze het beste cadeau met 365BureauStoel!