Kantoordecoratie

7 eigenzinnige bureaustoelen om je kantoor in te richten

Deel:

Heb je je ooit afgevraagd wat de meest extravagante stoeldesigns zijn? Bekijk dan onze 365BureauStoel-post, waar je onze selectie van eigenzinnige bureaustoelen vindt die je zeker interessant zult vinden.

We surfen allemaal wel eens op internet en zien allerlei soorten designs voor verschillende zaken: kleding, accessoires en, waarom niet, kantoormeubilair.

Omdat duurzaamheid steeds populairder wordt, hebben velen ervoor gekozen te innoveren in nieuwe prototypes vervaardigd uit duurzame materialen en met een minimale impact op het milieu.

Ongetwijfeld zijn sommige voorstellen extravagant, maar sommigen hebben een hoge prijs betaald voor dit soort weddenschappen. Wij trokken erop uit en vandaag hebben wij voor u een selectie gemaakt van 7 zeer eigenzinnige bureaustoelen voor uw kantoor.

Sta je te trappelen van ongeduld? Lees dan verder!

1. De vorkstoel

eigenzinnige bureaustoelen

Dit is een van de beroemdste op het gebied van extravagant design, en de reden is duidelijk!

Hoewel het meest opvallende deel juist de rugleuning is in de vorm van de tanden van een vork, bestaat het zitoppervlak uit een lepel (voor het zitvlak) en de vork doet dienst als rugleuning.

Ongetwijfeld een zeer originele manier om bezoekers te verrassen.

2. De stoel gemaakt van flessen

Dit originele ontwerp is voorgesteld door designer Pawerl Grunert. De naam ervan is SIE43 en deze werd voorgesteld op de Eco Trans-tentoonstelling in Milaan.

In een streven naar duurzaamheid en tegelijkertijd kritiek leverend op de buitensporige hoeveelheid afval die we wordt geproduceerd, gebruikte hij plastic PET-flessen om deze originele stoel vorm te geven.

3. De stoel gemaakt van rietjes

Designer Scott Jarvie had een soortgelijk idee, maar zijn design bestond niet uit PET-flessen, maar uit niet meer en niet minder dan 10.000 rietjes die samengevoegd werden tot de stoelstructuur die je hier kunt zien.

Het is niet echt een functionele stoel, aangezien hij het gewicht van een gemiddeld persoon niet kan dragen, maar we kunnen niet ontkennen dat het een zeer eigenwijs design is.

4. De 'ok'-stoel

eigenzinnige bureaustoelen

Deze leuke stoel behoort eigenlijk meer tot de categorie van 'fauteuils' of 'leunstoelen' vanwege de vulling en de warmere stof.

De stoel kan zeker een gedurfde keuze zijn voor je kantoor thuis of op het werk.

5. De doodshoofdstoel

Als we naar iets extravagant zoeken, vinden we deze indrukwekkende fauteuil die aan de voorzijde is gemaakt van zwarte en gouden stof, terwijl de rugleuning de vorm heeft van een indrukwekkende schedel.

Dit originele ontwerp is ontworpen door Harow en wordt geschat op minstens 400.000 euro. Als je een fan bent van horror, kun je deze mogelijkheid in overweging nemen.

6. De stoel gemaakt van haar

Dit ontwerp van professional Degana Kailjo heeft de naam Pretty Pretty gekregen en is handgemaakt van het haar een paardenstaart.

Deze stoel is een exclusief design en er zijn maar een beperkt aantal beschikbaar, zodat deze in geen enkele kamer onopgemerkt blijft.

7. De stoel in paddestoelstijl

Tenslotte laten we je kennismaken met de Bloom Lounge Chairs, van de Filipijnse designer Kenneth Cobonpu.

Al hun ontwerpen zijn handgemaakt met natuurlijke en duurzame materialen. Deze bijzondere collectie is vervaardigd uit microvezel, hars en staal. De stoel is perfect als je hebt gekozen voor een naturalistische sfeer in je huis of werkruimte.

Vond je ons overzicht van 's werelds vreemdste stoelen leuk? Bij 365BureauStoel leggen we ook graag de nadruk op functionele elementen die zich aan je lichaam aanpassen en met exclusieve designs die je nergens anders kunt vinden. Wij hebben een ruim assortiment aan bureaustoelen, gamestoelen, ergonomische stoelen en bureaubenodigdheden waarmee je ruimte bespaart en die je gezondheid ten goede komen.

Bezoek onze365BureauStoel-websiteen mis onze kortingen niet. .We verwachten je!