• Dagelijks gebruik 8 uur
  Synchroon Mechanisme
  Geinjecteerd schuim
  3D-armleuningen
  Stoffering
  Bureaustoel Five, extra gevoerd, bekleed met vlamvertragende stof
 • Bureaustoel Five, extra gevoerd, bekleed met vlamvertragende stof
 • Bureaustoel Five, extra gevoerd, bekleed met vlamvertragende stof

Bekijk meer afbeeldingen

0

/

7
Comfortabel
Comfortabel
Op de bureaustoel Five kun je uren comfortabel zitten zonder moe te worden. Als je op zoek bent naar een bureaustoel, neem dan zeker een kijkje naar dit model. Uitgerust met in 3 richtingen verstelbare armsteunen, zodat je meer bewegingsvrijheid hebt.
Materialen
De zitting en de rugleuning van deze bureaustoel zijn gestoffeerd en gemaakt van spuitgegoten schuim, hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt in raceauto's. Dit biedt niet alleen een ​​groot gevoel van comfort, de brandwerende stof beschermt ook tegen eventuele incidenten, wat de gebruiker ook rust geeft. De rugleuning heeft een hoogteverstelling en een synchroonmechanisme voor extra comfort.
Materialen
Configureerbaar
Configureerbaar
Deze bureaustoel is beschikbaar in verschillende configuratieopties, zoals een Mesh stoffen bekleding of een lage rugleuning, zodat je het ontwerp kunt kiezen dat het beste bij je wensen en ruimte past. Deze bureaustoel is goedgekeurd voor professioneel gebruik, wat betekent dat hij voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.
Completeer
Dus als je op zoek bent naar een bureaustoel met alle functies die je nodig hebt, dan is de ergonomische bureaustoel Five een goede keuze. Deze bureaustoel helpt je om een juiste houding aan te nemen en biedt comfort en bestendigheid, alles wat je nodig hebt om productief te werken zonder vermoeidheid te raken.
Completeer

Technische informatie

hoogte vanaf de grond 100-107cm
stoelhoogte 45-55cm
zitdiepte 49cm
Dagelijks gebruik 8 uur
wielen 11x60mm (stil rollen)
verpakkingsmaatregelen 83X38X66cm
armen beweegbare armen
maximaal gewicht tot 150 kg
goedgekeurd Vervaardigd overeenkomstig de Europese norm EN-1335
soort ERGONOMISCHE
Materialen espuma inyectada+tejido/malla transpirable
material del marco acero