• Werkkruk Maxwork, ergonomisch, zadelzitting
  • Werkkruk Maxwork, ergonomisch, zadelzitting
  • Werkkruk Maxwork, ergonomisch, zadelzitting
0

/

5
Ergonomisch
Ergonomisch
We presenteren de werkkruk Maxwork, met een elegante gebogen lijn en unieke draaifunctie is dit een essentiële zitplek voor verschillende professionele omgevingen of eventueel thuis. Het zadelvormige ontwerp biedt niet alleen een gestroomlijnde uitstraling, maar zorgt ook voor comfortabele en ergonomische ondersteuning terwijl je zit.
Veelzijdig
Deze veelzijdige werkkruk is ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld kapsalons, schoonheidssalons, kantoren en tandartspraktijken. Het draaibare ontwerp zorgt voor een flexibele en comfortabele toegang tot je omgeving, wat vooral handig is in professionele omgevingen waar mobiliteit essentieel is.
Veelzijdig
Verstelbaar
Verstelbaar
Een opvallend kenmerk van de MaxWork werkkruk is de hoogteverstelling, hiermee kun je de kruk aanpassen aan je specifieke behoeften en de ruimte waarin je hem gebruikt. Bovendien biedt de ergonomische zadelvormige zitting comfortabele ondersteuning voor je houding en zet dit je wervelkolom in een natuurlijke, rechte houding. Dit helpt om zelfs tijdens langdurig gebruik spanning en vermoeidheid te verminderen.

Technische informatie

hoogte vanaf de grond 77-97cm
stoelhoogte 62-82cm
zitdiepte 34cm
verpakkingsmaatregelen 63X33X66cm
armen zonder armleuningen
maximaal gewicht tot 150 kg
goedgekeurd Fabricado de acuerdo a la Norma Europea EN-16139
soort KRUK
Materialen espuma inyectada+tejido/malla transpirable
material del marco acero