• Werkkruk MaxWork X1, sterke polyurethaan, met voetsteunring
  • Werkkruk MaxWork X1, sterke polyurethaan, met voetsteunring
  • Werkkruk MaxWork X1, sterke polyurethaan, met voetsteunring
0

/

5
Kwaliteit
Kwaliteit
De werkkruk MaxWork X1 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende werkomgevingen. Deze kruk is gemaakt van hoogwaardig hard polyurethaan, wat zorgt voor uitzonderlijke bestendigheid en bestendigheid tegen de meest veeleisende omstandigheden. De MaxWork X1 werkkruk is ontworpen voor intensief gebruik van 24 uur per dag. Dit maakt het de perfecte keuze voor werkplaatsen en locaties waar bestendigheid en prestatie van primair belang zijn.
Verstelbaar
De veelzijdigheid is een essentiële eigenschap van de werkkruk MaxWork X1. De hoogte is verstelbaar middels een gasveer, waardoor je de perfecte positie kunt vinden om het comfort en de efficiëntie op het werk te maximaliseren. Bovendien is de stevige voetsteunring ontworpen om constant gebruik te doorstaan en extra ondersteuning te bieden.
Verstelbaar
Stabiel
Stabiel
Het frame van hoogwaardig sterk staal met vijf spaken biedt een solide stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt werken in elke werkomgeving. Verhoog je standaard op het gebied van comfort en prestaties met de MaxWork X1 werkkruk. Doe geen compromis op je welzijn tijdens het werk; kies voor ondersteuning bij elke taak die zelfs aan je meest veeleisende verwachtingen voldoet.

Technische informatie

hoogte vanaf de grond 108-130cm
stoelhoogte 62-87cm
zitdiepte 41cm
wielen 11 x 50 mm (speciale tapijten)
verpakkingsmaatregelen 63X33X66cm
armen zonder armleuningen
maximaal gewicht tot 120 kg
goedgekeurd Vervaardigd overeenkomstig de Europese norm EN-1335
soort KRUK
Materialen PU
material del marco acero