Tips over stoelen

Hoe een bureaustoel te monteren en te demonteren

Deel:

De montage van een bureaustoel in het algemeen is een zeer gemakkelijke taak dat iedereen het kan doen zonder al te veel inspanning. De meeste stukken zijn samengevoegd en slechts een paar componenten als een uurwerk of armen kunnen sommige hardware nodig.

Als je kocht een stoel en hebben problemen met de montage te onthouden dat je tot je beschikking hebt de montage-instructies voor bijna alle modellen binnen het artikel informatie van elk onderdeel in het web te downloaden.

Als er nog steeds heb je de oplossing niet vinden neem dan contact op met onze technische dienst via telefoon, chat of e-mail en wij helpen u graag.

Een van de meest gestelde vragen die we krijgen en is compatibel met vrijwel alle modellen van de bureaustoelen is ten opzichte van de montageplaat.

In de volgende video leggen we uit hoe. In principe zijn er 2 manieren: de eerste optie steunen de stoel op de grond en het in de voorgemonteerde basis voor roterende wielen. De tweede optie zou het omgekeerde zijn, die als eerste een voorgemonteerde grondbasis en monteer vervolgens de bovenste zitting, beide opties zijn volkomen geldig. Anders, wanneer de steun gemonteerd is raadzaam om te zitten in de stoel zodat het gewicht van het lichaam klaar zelf die de voet en de zuiger.

Een andere veel voorkomende vraag die we krijgen is als het demonteren van de zuiger een bureaustoel eenmaal is gemonteerd. Het is waar dat deze taak soms een beetje kan ingewikkeld zijn omdat het gebruik van de stoel zelf de zuiger is vastgesteld op de basis en scheiden het kost meer.

Om remedie kan 2 dingen doen, de eerste keuze is om de stoel te draaien en druk op de bodem van de zuiger met een rubberen hamer. Recoder, is het belangrijk hammer traditioneel timmerman niet te gebruiken omdat het de basis zou kunnen beschadigen. Als u niet beschikt over een rubberen hamer hebben, kunnen we altijd de hamer met wat vodden om de klap te verzachten.

 

Een andere oplossing is om de stoel te tillen om het enorme gewicht van de stoel die de zuiger zit en een aparte tijd scheidt dit ofwel veel gemakkelijker te hanteren.

In de laatste van de video leggen we uit hoe je de wielen van de basis te verwijderen. Als de stoel niet eerder is gebruikt gewoon een zachte druk op de wielen te scheiden van de stoel. Als je in plaats daarvan zit al in de stoel, kunt u onze eigen gewicht wielen en meer kosten hebben ingesteld om ze te verwijderen. Om het probleem op te lossen de makkelijkste manier is om de basis rust het op de vloer te draaien en trek het tegendeel, in de volgende video leggen we uit hoe.