Bureaukrukken

Bureaukrukken zijn ontworpen om het comfort in de werkomgeving te verbeteren, zonder in te leveren op de efficiëntie op de werkvloer. Het zijn ergonomische krukken waarmee de gebruiker kan werken terwijl een actieve houding wordt aangenomen, de bloedsomloop wordt verbeterd en de druk op de wervelkolom wordt verminderd.

DE BESTE BUREAUKRUKKEN

Een bureaukruk is een type kruk dat ideaal is voor achter het bureau, in ontvangstruimtes of in doorgangsruimtes met flexbureaus. Ze nemen niet veel ruimte in beslag, zijn eenvoudig te verplaatsen en hebben een moderne en nonchalante stijl. Dit type kruk kan langer achter elkaar gebruikt worden dan traditionele krukken, omdat ze ontworpen zijn om op te kunnen werken. Bij 365Bureaustoel hebben we een veelzijdig aanbod bureaukrukken van hoge kwaliteit. Kies het model dat je het mooist vindt en dat het beste past bij je wensen en de inrichting van het kantoor.

Een van onze bekendste modellen is de MaxWork X1 werkkruk, gemaakt van hard polyurethaan en met een voetsteunring. Als je liever een zachtere zitting hebt, kun je de MaxWork X2 proberen. De zitting en rugleuning van deze werkkruk zijn gemaakt van polyurethaanschuim en hij is volledig verstelbaar in hoogte en helling. In werkplaatsen en productielijnen zijn ondersteunende krukken zoals Work19 of Work12 ook zeer populair.

KENMERKEN VAN DE BUREAUKRUKKEN

Bureaukrukken zijn ontworpen om te kunnen werken aan hogere bureaus, zoals designbureaus of in hoogte verstelbare bureaubladen. In tegenstelling tot hoge bureaustoelen die een vergelijkbare functie bieden, is het formaat van bureaukrukken meestal kleiner.

Ergonomische bureaukrukken zijn meestal bekleed met geïnjecteerd schuim voor extra comfort. Dit maakt ze ideaal om er lange uren achter elkaar op zitten. Bovendien zijn veel van deze krukken uitgerust met armleuningen. Deze bieden extra ondersteuning om zo de belasting op de armen, de rug en schouders te verminderen

In tegenstelling tot conventionele krukken die vast zitten en niet verstelbaar zijn, bevat een hoge bureaukruk extra eigenschappen die speciaal ontworpen zijn om het zitcomfort en de productiviteit op kantoor te verbeteren. Daarom kunnen deze krukken een geweldige investering zijn voor iedereen die een comfortabele houding wil behouden tijdens het werken aan een verhoogd bureau of tafel.

ERGONOMISCHE BUREAUKRUKKEN

Ergonomische bureaukrukken zijn uitgerust met geavanceerde technieken. De Erghos kruk past zich bijvoorbeeld aan de bewegingen van de gebruiker aan dankzij het kantelmechanisme. Het ergonomische ontwerp van bureaukrukken zorgt voor een correcte en comfortabele houding, waardoor gezondheidsproblemen zoals spiervermoeidheid of een slechte houding worden voorkomen.

HOGE KRUKKEN VOOR OP KANTOOR

Welk type hoge kruk heeft jouw voorkeur? We hebben hoge houten krukken, kantoorkrukken met rugleuning, inklapbare hoge krukken, barkrukken... Allemaal topmodellen.

Elk kantoor heeft een kruk nodig om bezoekers te ontvangen of om klanten of leveranciers op te laten wachten. Kies een ontwerp dat zo persoonlijk mogelijk is, aangepast aan de stijl en inrichting van het bedrijf. Imago is heel belangrijk! En dat is waar we bij 365Bureaustoel ook aan denken.

BUREAUKRUKKEN MET WIELEN

Dit zijn zeer praktische hoge bureaustoelen die je bij 365Bureaustoel kunt vinden in verschillende modellen en kleuren: wit, grijs, rood... Net wat je wilt! Perfect als je werknemers een bureaukruk nodig hebben voor hun dagelijkse werk. Op een comfortabele en praktische bureaukruk kunnen medewerkers zich gemakkelijk verplaatsen en tijd besparen.

HOGE BUREAUKRUKKEN

Deze stoelen, ook wel krukstoelen genoemd, zijn ontworpen om een comfortabele, verhoogde positie te bieden voor gebruikers die werken aan hogere werkoppervlakten, zoals balies of hoge bureaus. Ze bieden alle voordelen van een bureaustoel, maar met een grotere hoogte.

VERZORGING EN ONDERHOUD VAN BUREAUKRUKKEN

De juiste verzorging en het juiste onderhoud van bureaukrukken zorgen ervoor dat ze geruime tijd gebruikt kunnen worden zonder na verloop van tijd in te leveren op uiterlijk en functionaliteit. Hieronder volgen enkele richtlijnen en tips om je bureaukruk in topconditie te houden.

Om ergonomische bureaukrukken of hoge bureaustoelen in goede conditie te houden, is het van belang ze regelmatig schoon te maken met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel, zonder agressieve chemicaliën. Het is essentieel om de bewegende delen schoon te houden en te smeren volgens de instructies van de fabrikant voor een optimale werking. Bovendien moet het aanbevolen maximumgewicht worden gerespecteerd om structurele schade te voorkomen en moeten de bureaukrukjes op een droge, vochtvrije plaats worden opgeborgen als ze langdurig niet worden gebruikt.

Veelgestelde vragen

Sommige krukken voor op kantoor zijn in hoogte verstelbaar, waardoor ze kunnen worden aangepast aan verschillende tafels of balies naar gelang jouw behoeften en voorkeuren. Aan de andere kant zijn er ook krukken voor op kantoor met een vaste hoogte en die niet verstelbaar zijn. Als je op zoek bent naar meer veelzijdigheid en comfort, zijn de in hoogte verstelbare krukken de ideale optie voor jouw kantoor of werkruimte.

De krukken voor op kantoor kunnen in beide opties verkrijgbaar zijn, sommige hebben armleuningen en andere niet. De aanwezigheid van armleuningen hangt af van het specifieke ontwerp van de kruk en de voorkeuren van de gebruiker. In onze online winkel kunt u de filters gebruiken om gemakkelijk de krukken voor op kantoor te vinden die passen bij uw voorkeuren, met of zonder armleuningen.

Krukken voor op kantoor zijn niet de meest aanbevolen optie voor mensen met rugklachten, vooral niet die zonder armleuningen en rugleuning. Deze krukken bieden niet de nodige lendensteun en kunnen rugklachten verergeren doordat ze een oncomfortabele houding gedurende lange tijd bevorderen.