Refurbished Bureaustoelen

Welkom bij onze outlet voor bureaustoelen waar je geweldige kansen zult vinden met kortingen tot wel 70% op de oorspronkelijke prijs van het product. De gereviseerde producten die je op onze website kunt vinden, werken perfect. Het zijn producten die afkomstig zijn van retourzendingen van andere klanten. Alle producten worden gecontroleerd door onze kwaliteitsafdeling voordat ze te koop worden aangeboden. We werken met 3 niveaus van gebreken die het slijtniveau van het artikel aangeven. Hoe groter de slijtage, hoe groter de korting. Je vindt meer informatie in het artikeloverzicht van elk product.

Bureaustoelen outlet

Welkom bij onze bureaustoelen outlet, waar je geweldige deals kunt vinden met kortingen die oplopen tot 70% op de originele prijs. De producten die je op onze outlet pagina ziet staan werken perfect. Het zijn gebruikte bureaustoelen die afkomstig zijn van retouren van andere klanten. Ze worden allemaal getest en nagekeken door onze kwaliteitsafdeling en voordat ze te koop worden aangeboden.

WINKEL MET TWEEDEHANDS BUREAUSTOELEN

In ons bureaustoellenoutlet vind je geweldige kansen met kortingen tot wel 70% op de oorspronkelijke prijs van het product. De door ons nagekeken producten die je op onze website kunt vinden, werken perfect. Het zijn gebruikte bureaustoelen die afkomstig zijn van retourzendingen van andere klanten. Ze worden helemaal gecontroleerd en nagekeken door onze kwaliteitsafdeling voordat ze te koop worden aangeboden.

HOE KOOP JE TWEEDEHANDS BUREAUSTOELEN VAN KWALITEIT?

Ons kwaliteitsteam controleert elk detail van onze refurbished bureaustoelen en vervangt de onderdelen die in slechte staat kunnen zijn. Hierdoor zijn alle producten functioneel en klaar voor gebruik. Afhankelijk van het niveau van de imperfecties kunnen er wel esthetische defecten zijn die geen invloed hebben op de functionaliteit. Daarom worden deze artikelen ook wel tweede keus genoemd. De garantie op de tweede keus outlet producten is hetzelfde als die op nieuwe producten. Stoor je je toch aan een esthetische imperfectie? Je hebt 30 dagen retourrecht dat ingaat na ontvangst van het product.

Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van elk imperfectie niveau en de bijbehorende toegepaste korting.

Het imperfectie niveau van elke outlet bureaustoel wordt bepaald door het slijtage niveau, hoe hoger het niveau van de gevonden imperfecties, hoe hoger de korting. Je vind de details over het imperfectie niveau in de productdetails van elk artikel in de Outlet-sectie.

Imperfectie niveau 1: kleine krassen op de armleuningen, zitvlak of rugleuning -> 20% korting op de originele prijs van het artikel. 

Imperfectie niveau 2: markeringen van schroeven op de zitting, enkele vlekken op de zitting of rugleuning. Bepaalde delen van de zitting of rugleuning kunnen los zitten. -> 30% korting op de originele prijs van het artikel. 

Imperfectie niveau 3: sommige onderdelen zijn niet origineel -> 40% korting op de originele prijs van het artikel.

VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN OUTLET BUREAUSTOELEN

Het kopen van tweedehands refurbished bureaustoelen bij 365Bureaustoel heeft vele voordelen. In onze huidige consumptiemaatschappij wordt het als normaal gezien om steeds maar nieuwe producten te kopen en deze voortdurend te vervangen om de laatste trends te volgen. Deze mentaliteit heeft geleid tot een wegwerpcultuur, waarin langdurig te gebruiken producten als wegwerpbaar en vervangbaar worden beschouwd en duurzaamheid geen prioriteit is. Het kopen van tweedehands of outlet bureaustoelen is een uitstekende manier om de milieu-impact van de productie van nieuwe artikelen te verminderen.

Aan de andere kant is het ook een uitstekende manier om geld te besparen. Je koopt een product dat dezelfde functie en kenmerken heeft als een nieuw product, maar dan voor minder geld. Maak je geen zorgen over de kwaliteit. Al onze tweede kans bureaustoelen worden één voor één gecontroleerd door onze kwaliteitsafdeling voordat ze te koop worden aangeboden. Hierdoor heb je meer zekerheid dat de stoel aan je verwachtingen voldoet dan wanneer je bijvoorbeeld via Marktplaats tweedehands bureaustoelen koopt. We updaten voortdurend de voorraad van onze refurbished sectie, dus we raden je aan deze pagina regelmatig te bezoeken omdat je hier echte koopjes kunt vinden.

Samengevat, het kopen van tweedehands bureaustoelen is niet alleen rendabel, maar ook een milieuvriendelijke optie die zowel het bedrijf als het milieu ten goede komt. We updaten voortdurend de voorraad van onze outlet pagina, dus we raden je aan deze pagina regelmatig te bezoeken omdat je echte koopjes kunt vinden.