Werkkrukken

Werkkrukken zijn ontworpen voor gebruik in bepaalde sectoren, zoals werkplaatsen, laboratoria, kantoren, kapsalons of klantenservicebalies. Deze sectoren vereisen robuust en betrouwbaar meubilair dat bestand is tegen slijtage.

WERKKRUKKEN KOPEN

Werkkrukken zijn onmisbaar om het werk te vergemakkelijken in bijvoorbeeld magazijnen, werkplaatsen, laboratoria, klinieken en winkels. Het ergonomische ontwerp bevordert de efficiënte uitvoering van bepaalde taken zoals in productielijnen waar de medewerker kan blijven werken terwijl hij op de kruk zit.

Dit type kruk is ontworpen om een gezonde houding aan te nemen, wat de productiviteit en het comfort van de gebruiker ten goede komt. Als je op zoek bent naar deze oplossing voor jouw bedrijf, vertrouw dan op 365Bureaustoel! Wij hebben de meest geschikte werkkrukken in ons assortiment. 

KENMERKEN VAN WERKKRUKKEN

Omdat alle beroepen van elkaar verschillen, moeten de werkkrukken die in elk beroep worden gebruikt ook verschillende eigenschappen hebben. Werken in de industrie is bijvoorbeeld niet hetzelfde als werken in een publieke functie. Wel zijn er gewenste eigenschappen die alle werkkrukken moeten bezitten.

Comfort is essentieel, dit stelt elke gebruiker in staat om urenlang achter elkaar de dagelijkse werkzaamheden te kunnen verrichten. Het is ook essentieel dat de krukken duurzaam, stevig en stabiel zijn. Bovendien verhoogt een werkkruk met ergonomische rugleuning de productiviteit in laboratoria of industriële omgevingen. Daarom is het aan te raden om krukken met deze eigenschap te gebruiken.

SOORTEN WERK- EN WERKPLAATSKRUKKEN

WERKKRUKKEN MET WIELEN

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden is vaak een goede mobiliteit van belang, zodat medewerkers zich gemakkelijk en efficiënt kunnen verplaatsen. De ideale oplossing in zulke gevallen is om in plaats van een vergaderstoel een werkkruk op wielen te gebruiken, wat tijd bespaart.

STAANDE KRUKKEN

Voor mensen die het grootste deel van de tijd staand werken, zoals in de detailhandel, zijn hoge of staande krukken onmisbaar om af en toe te pauzeren. In dit geval heb je krukken nodig die stabiel en stevig zijn. Ook deze vind je uiteraard bij 365Bureaustoel!

INDUSTRIËLE WERKKRUKKEN

De industriële werkkruk moet een hoge duurzaamheid hebben omdat hij vaak en continu wordt gebruikt. Dit betekent dat je voor kwaliteit moet gaan. Ook is het aan te raden om gebruik te maken van een voetsteun, voor een gezondere lichaamshouding.

KRUKKEN VOOR LABORATORIA OF MEDISCHE CENTRA

Deze zijn essentieel in werkomgevingen waar precisie, hygiëne en comfort vereist zijn. Deze krukken zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van gezondheidswerkers, onderzoekers en laboranten, en hebben een aantal eigenschappen die ze ideaal maken voor dit soort omgevingen.

KAPPERSKRUKKEN EN KRUKKEN VOOR WINKELS

Zowel in kapsalons als in de detailhandel hebben professionals zitmeubelen nodig die hen comfort, mobiliteit en functionaliteit bieden om hun dagelijkse taken uit te voeren.

WERKKRUKKEN

Zijn ontworpen om gedurende lange tijd comfortabel en functioneel te zitten tijdens het uitvoeren van een specifieke taak. werkkrukken zijn ideaal voor werkomgevingen waar werknemers hun werk zittend doen terwijl precisie taken uitvoeren, zoals in kantoren, laboratoria, werkstations en andere plaatsen waar concentratie en comfort vereist zijn.

WERKKRUKKEN MET RUGLEUNING

Dit zijn krukken die worden gebruikt om rust en verlichting te bieden op momenten dat langdurig zitten niet nodig is. Met deze krukken kan de gebruiker een pauze nemen of rusten, zoals in productielijnen, werkplaatsen en fabrieken of winkels, waar werknemers het grootste deel van de tijd moeten staan om klanten te bedienen aan de andere kant van een toonbank.

WAT IS HET VOORDEEL VAN WERKKRUKKEN?

In industriële sectoren zoals werkplaatsen of fabrieken moeten werknemers vaak lange tijd aan de lopende band of op hun werkplek staan; deze vaste houding kan vermoeidheid en verzwakking van het lichaam veroorzaken. Hetzelfde geldt voor andere sectoren zoals de farmaceutische industrie of medische laboratoria, waar taken worden uitgevoerd die een hoge precisie vereisen.

Werkkrukken bieden een oplossing voor deze gebruikers door, afhankelijk van het model, een tussenstap te bieden tussen staan en zitten in een gewone stoel. Steunkrukken ontlasten de benen en bevorderen de bloedcirculatie in de ledematen, waardoor de productiviteit zelfs in de meest veeleisende omgevingen verbetert.

VERSCHILLEN TUSSEN STAANDE EN ONDERSTEUNENDE WERKKRUKKEN

Afhankelijk van het soort industrie en het werk dat moet worden uitgevoerd, worden werkkrukken onderverdeeld in staande krukken en ondersteunende krukken.

Staande werkkrukken: Deze zijn ontworpen om comfortabel te kunnen zitten tijdens het uitvoeren van een specifieke taak voor een langere periode achter elkaar. Ze zijn ideaal voor werkomgevingen waar werknemers moeten zitten of precisie taken moeten uitvoeren, zoals kantoren, laboratoria, werkstations en andere plaatsen waar concentratie en comfort vereist zijn.

Ondersteunende werkkrukken: Dit zijn krukken die worden gebruikt om rust en verlichting te bieden wanneer het niet nodig is om lange tijd te staan. Met deze krukken kan de gebruiker een pauze nemen of achterover leunen, zoals in productielijnen, werkplaatsen, fabrieken of winkels.

Veelgestelde vragen

Ja, de meeste werk krukken zijn in hoogte verstelbaar om zich aan te passen aan verschillende gebruikers. Deze krukken hebben meestal een hoogteverstellingmechanisme waarmee de zitting omhoog of omlaag kan worden gebracht om een comfortabele en ergonomische werkpositie te bereiken. Deze hoogteverstelling is vooral handig in werkomgevingen waar verschillende personen dezelfde kruk gebruiken, omdat het elke gebruiker in staat stelt om de optimale hoogte voor comfort en efficiëntie te vinden.

De verzendkosten voor uw locatie bij aankoop van dit product zijn volledig gratis. Profiteer van de gratis verzending en ontvang dit product comfortabel op uw locatie!

De gemiddelde levertijd van de werk kruk vanaf het moment van aankoop tot het bij uw adres aankomt, is 48/72 uur. Onze snelle verzendservice zorgt ervoor dat u het product binnen een korte en efficiënte termijn ontvangt. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe werk kruk en profiteren van de ergonomische voordelen ervan in uw werkomgeving. We hopen dat u een uitstekende ervaring met ons zult hebben!

We bieden een garantie van 3 jaar voor dit product. We willen ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en genieten van een werk kruk van hoge kwaliteit en duurzaamheid.