Kantinestoelen

Kantinestoelen kunnen uiteraard worden gebruikt in kantines, maar zijn ook geschikt voor het ontvangen van onze of leveranciers in kantoren en bedrijven. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om comfort te garanderen en zorgen voor een gezellig gevoel in ruimtes waar medewerkers en bezoekers kunnen ontspannen tijdens hun verblijf.

WAT ZIJN KANTINESTOELEN?

Kantinestoelen zijn een type stoel dat we gebruiken om onze medewerkers, klanten of bezoekers te ontvangen in ons kantoor of bedrijf. Ze zijn comfortabel en stijlvol ontworpen, met als doel het aanbieden van  een ruimte  waar medewerkers en gasten ontspannen kunnen zitten.

De kantinestoelen kunnen in ontelbare ontwerpen worden gemaakt. Er zijn traditionele modellen, maar ook meer moderne en opvallende modellen. Afhankelijk van de algemene stijl van de kantoorinrichting moet je de stoelen kiezen die hier het beste bij aansluiten. Kantinestoelen zijn een onmisbaar element voor elk kantoor of bedrijf. Ze zijn niet alleen nodig om op te eten, praktisch en handig, maar voegen ook een onderscheidend stijlelement toe aan de kantine of andere werkruimtes.

KENMERKEN VAN KANTINESTOELEN

De kantinestoelen hebben specifieke kenmerken die zijn afgestemd op de functie die ze vervullen. Over het algemeen is het beter als ze armleuningen hebben, omdat dit meer comfort biedt aan de gebruiker. Bovendien maken deze armleuningen het gemakkelijk om te gaan zitten en op te staan uit de stoel. Ook zijn ze meestal gestoffeerd om een zacht en comfortabel zitvlak te bieden gedurende de lunchpauze.

Verder hebben kantinestoelen meestal een stevige en duurzame frame, zodat ze een groot gewicht kunnen dragen. Bovendien hebben ze een geschikte maat en vorm om de beschikbare ruimte te optimaliseren. Kortom, de kenmerken van de kantinestoelen zijn gericht op het voldoen aan de behoeften van de gebruikers en het bieden van comfort tijdens hun verblijf in de ruimte.

Aan iedereen die op zoek is naar een elegante en comfortabele stoel voor bezoekers raden we onze kantinestoel Alisa aan. Deze populaire stoel heeft verchroomde armsteunen. Een andere zeer aan te bevelen optie is de Swing vergaderstoel, dit model is bovendien stapelbaar en heeft een zitting van gegoten schuim.

Als onze stoelen met 4 poten niet zijn wat je zoekt kun je een model proberen met een sledeframe, zoals bijvoorbeeld onze Bali stoel, die ook verkrijgbaar is met kunstleren bekleding. Als je op zoek bent naar een luxere stoel, dan is de luxe Atlanta vergaderstoel met leren bekleding echt iets voor jou!

VOORDELEN VAN KANTINESTOELEN

Kuipstoelen en sledestoelen, zijn een moderne en elegante opties die de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden als kantinestoelen. In tegenstelling tot conventionele kantoorstoelen hebben sledestoelen geen achterpoten maar wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over de twee voorpoten en een horizontale verlenging. Dit zorgt voor meer stabiliteit en comfort bij het zitten.

De eerste sledestoel is ontworpen door de Nederlandse stedenbouwkundige en meubelontwerper Mart Stam in 1926, die verbonden was aan de Bauhaus-school.

Naast het innovatieve ontwerp bieden dit soort stoelen andere voordelen ten opzichte van andere soorten frames, zoals stoelen met 4 poten of draaistoelen. Sledestoelen zijn een populaire keuze geworden in huizen, kantoren, restaurants en andere omgevingen vanwege hun veelzijdigheid en eenvoudige gebruik.

Veelgestelde vragen

Ja, het is belangrijk om een in hoogte verstelbare bureaustoel te kiezen. Een verstelbare stoel stelt je in staat om deze aan te passen aan de hoogte van je studietafel of bureau, wat je helpt een ergonomische houding aan te houden tijdens het werken. Door de hoogte aan te passen, kun je ervoor zorgen dat je voeten goed op de grond worden ondersteund en je knieën een hoek van 90 graden vormen, wat de spanning op je rug vermindert en het comfort verbetert tijdens lange studieperiodes.

Ja, de bureaustoelen zijn ontworpen om een goede houding te bevorderen en rugproblemen te helpen voorkomen. Deze stoelen zijn meestal ergonomisch, met rugleuningen die lendensteun bieden en zich aanpassen aan de natuurlijke kromming van de wervelkolom. Ze hebben ook comfortabele zittingen die het gewicht gelijkmatig verdelen en een goede houding bevorderen tijdens het zitten.

Ja, de bureaustoelen zijn over het algemeen bestand tegen dagelijks gebruik. Deze stoelen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen, zoals stalen of aluminium frames en stevige bekleding, waardoor ze geschikt zijn voor veelvuldig en langdurig gebruik. Bovendien worden veel bureaustoelen getest op kwaliteit om hun bestendigheid en duurzaamheid in de loop van de tijd te waarborgen.

Bureaustoelen hebben een garantie van 3 jaar die defecten in fabricage en problemen met normaal gebruik dekt.