• Dagelijks gebruik 4 uur
    Meest Verkocht
    Vaste armleuningen
    Kantelmechanisme
    Kinder gamestoel Zeus, sportief ontwerp
  • Kinder gamestoel Zeus, sportief ontwerp
  • Kinder gamestoel Zeus, sportief ontwerp

Bekijk meer afbeeldingen

0

/

7

Zeus

SALE

Kinder gamestoel Zeus, sportief ontwerp

139
80 , 99
(98BTW inb.)
Kleur
Kleur: Groen
-
+
Niet beschikbaar

Kinder gamestoel Zeus, sportief ontwerp

Kinder gamestoel Zeus, sportief ontwerp

80 , 99
Kinder gamestoel Zeus, sportief ontwerp
80 , 99
Product toegevoegd aan winkelwagen

Summer Sales

Jeugdig
Jeugdig
Welkom bij een topproduct voor jonge gameliefhebbers! Maak kennis met de fantastische kindergamestoel Zeus, een perfecte mix van een sportieve vormgeving en jeugdige ergonomie. Deze gamestoel is ontworpen voor kinderen die op zoek zijn naar een spannende en comfortabele game ervaring. Het sportieve ontwerp ziet er niet alleen geweldig uit, maar biedt de nodige comfortabele ondersteuning tijdens lange speelsessies. De dynamische lijnen en levendige kleuren laten de kindergamestoel Zeus opvallen in elke ruim
Ventilatie
Een belangrijke eigenschap van de kindergamestoel Zeus is de strategisch geplaatste ventilatie plek. We weten hoe belangrijk het is om koel te blijven tijdens game marathons, en dit slimme detail zorgt voor een luchtstroom die opbouw van warmte voorkomt, waardoor je kind zelfs tijdens de meest intense game momenten koel blijft.
Ventilatie
Mechanisme
Mechanisme
En dat is nog niet alles, de kindergamestoel Zeus is uitgerust met een kantelmechanisme dat zich aanpast aan de natuurlijke bewegingen van je kind. Vergeet vaste houdingen en geniet van de bewegingsvrijheid tijdens het spelen, studeren of het maken van huiswerk. Het kantelmechanisme sluit perfect aan op elk lichaam en biedt uitzonderlijk en langdurig comfort.
Kwalitatief
Het is onze missie om hoogwaardige producten aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van jou en jouw kinderen, en onze kinder gamestoel Zeus is hierop beslist geen uitzondering. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om je kind een unieke ervaring te bieden. Of je kind nu bezig is met een spannend spel of lekker aan knutselen is, deze gamestoel zal je kind te allen tijde ondersteunen.
Kwalitatief

Technische informatie

hoogte vanaf de grond 107-117cm
stoelhoogte 45-55cm
zitdiepte 50cm
Dagelijks gebruik 4 uur
wielen 11 x 50 mm (speciale tapijten)
verpakkingsmaatregelen 78X32X60cm
armen Vaste armen
maximaal gewicht tot 120 kg
goedgekeurd Vervaardigd overeenkomstig de Europese norm EN-1335
soort GAMING
Materialen schuim + bekleding
material del marco acero