• Aluminium onderstel
  Lendensteun
  Verstelbare rugleuning
  Dagelijks gebruik 8 uur
  Meest Verkocht
  Ergonomische bureaustoel Erghos4, leer
 • Ergonomische bureaustoel Erghos4, leer
 • Ergonomische bureaustoel Erghos4, leer

Bekijk meer afbeeldingen

0

/

7

Erghos4

SALE

Ergonomische bureaustoel Erghos4, leer

5 Mening
Maximaal comfort
Maximaal comfort
Ontdek de ergonomische bureaustoel Erghos4 voor maximaal comfort en stijl in jouw werkruimte! Met premium afwerking en uitzonderlijke kwaliteit is de ergonomische bureaustoel Erghos4 ontworpen om jouw werkervaring naar een hoger niveau te tillen. Het aluminium frame biedt niet alleen bestendigheid, maar geeft ook een vleugje elegantie aan jouw werkomgeving.
Mechanisme
Uitgerust met een synchroonmechanisme, waardoor deze stoel je in staat stelt om de kanteling en positie van de rugleuning synchroon met de zitting aan te passen, waardoor optimale ondersteuning voor je rug wordt geboden en je de perfecte houding kunt vinden voor lange werkdagen. De lederen bekleding geeft deze stoel een vleugje luxe en comfort, terwijl de in 4 dimensies verstelbare armsteunen je in staat stellen om de stoel aan te passen aan jouw individuele behoeften, waardoor ergonomische ondersteuning wo
Mechanisme
Onderrugsteun
Onderrugsteun
Bovendien biedt de geïntegreerde onderrugsteun cruciale ondersteuning om gedurende je werkdag een gezonde houding te behouden en vermoeidheid tegen te gaan. De ergonomische bureaustoel Erghos4 is dan ook niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een investering in jouw welzijn en productiviteit.
Kwaliteit
Ontdek de perfecte balans tussen design, comfort en functionaliteit met de Erghos4 ergonomische bureaustoel. Verbeter je werkomgeving en maximaliseer je prestaties met deze uitzonderlijke ergonomische stoel.
Kwaliteit

Technische informatie

hoogte vanaf de grond 102-120cm
stoelhoogte 50-62cm
zitdiepte 40-48cm
Dagelijks gebruik 8 uur
wielen 11x60mm (stil rollen)
verpakkingsmaatregelen 66x65x54cm
armen beweegbare armen
maximaal gewicht tot 150 kg
goedgekeurd Vervaardigd overeenkomstig de Europese norm EN-1335
soort ERGONOMISCHE