• Ladeblok Xenon, 3 lades
  • Ladeblok Xenon, 3 lades
  • Ladeblok Xenon, 3 lades
0

/

3

Xenon

Ladeblok Xenon, 3 lades

280€
199
(240,79 BTW inb.)
Kleur
Kleur: aluminium
-
+
Verwachte levering 21/05 en 23/05

Ladeblok Xenon, 3 lades

Ladeblok Xenon, 3 lades

199
Ladeblok Xenon, 3 lades
199
Product toegevoegd aan winkelwagen

€30* korting bij besteding van €299 Code: PROMO30

€100* korting bij besteding van €599 Code: PROMO100

*De codes zijn geldig voor alle producten behalve outlet en aanbiedingen
Completeer
Completeer
Xenon is veel meer dan alleen een eenvoudig ladeblok; het is een statement van stijl en functionaliteit. Dit metalen ladeblok biedt niet alleen efficiënte opslagruimte, maar verhoogt ook de uitstraling van je werkruimte. De monoblok structuur, gelast met laspunten, garandeert optimale stevigheid en stabiliteit. Dit is meer dan een opbergruimte, dit ladeblok is een investering in bestendigheid en kwaliteit.
Instellingen
Beschikbaar in verschillende configuraties, wat Xenon een echt interessant ladeblok maakt om waardevolle ruimte op je bureau vrij te maken. Geniet van een georganiseerde en opgeruimde werkomgeving.
Instellingen
Afwerking
Afwerking
Xenon heeft een eersteklas anti-corrosie behandeling ondergaan. Met meer dan dubbele bescherming tegen corrosie in vergelijking met de normen, kun je erop vertrouwen dat dit ladeblok er in de loop van de tijd onberispelijk uit zal blijven zien. Onze toewijding aan kwaliteit komt tot uiting in elk detail, inclusief de bestendigheid tegen ongunstige omstandigheden, met een score van meer dan 400 uur in zoutsproeitesten die volgens de ASTM B-117 norm zijn uitgevoerd. Veiligheid is ook een prioriteit, daarom is
Functioneel
Zachtheid en stevigheid komen samen in de lades, die glijden over metalen geleiders met zeer robuuste en betrouwbare lagers. Bovendien voegt de metalen lade van zwart staal een vleugje elegantie toe. Xenon is perfect voor het verkrijgen van een meer georganiseerde, gestileerde en efficiënte werkruimte. Ervaar de uitmuntendheid in ontwerp en functionaliteit met het Xenon ladeblok zelf, en geef jouw werkruimte de onderscheidende uitstraling die het verdient.
Functioneel