• 3D-armleuningen
  Netbekleding
  Aluminium afwerkingen
  Lendensteun
  Verstelbare rugleuning
  Ergonomische bureaustoel Ergohuman One, hoge kwaliteit, aluminium frame
 • Ergonomische bureaustoel Ergohuman One, hoge kwaliteit, aluminium frame
 • Ergonomische bureaustoel Ergohuman One, hoge kwaliteit, aluminium frame

Bekijk meer afbeeldingen

0

/

7

Ergohuman Basic

SALE

Ergonomische bureaustoel Ergohuman One, hoge kwaliteit, aluminium frame

18 Mening
High-tech
High-tech
Maak kennis met de ergonomische bureaustoel Ergohuman One, een meesterwerk van technologie en comfort. Nu binnen handbereik met een onverslaanbare prijs! Deze ergonomische bureaustoel van topkwaliteit is uitgerust met de nieuwste technologie en premium afwerkingen. Ergohuman One is ontworpen om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen, je kunt de zithoogte, zitdiepte, armleuninghoogte en -hoek aanpassen.
Verstelbaar
De helling, de hardheid en de hoogte van de rugleuning en de hoogte en de helling van de hoofdsteun... Het is moeilijk om een ergonomische stoel te vinden met een groter aantal verstelbare aanpassingsopties als de ergonomische bureaustoel Ergohuman One. Bovendien is het mechanisme op een eenvoudige en intuïtieve manier te bedienen, met één vinger kun je de bureaustoel moeiteloos aanpassen. Dit alles zodat je snel en heel eenvoudig je ideale positie kunt vinden.
Verstelbaar
Ergonomisch
Ergonomisch
Ergohuman One is een ergonomische bureaustoel die wordt aanbevolen door de beste ergonomie specialisten. Speciaal ontworpen voor mensen die meer dan 5 uur per dag zittend doorbrengen op het werk. De onafhankelijke flexibele lendensteun is het vermelden waard, dit unieke kenmerk zorgt ervoor dat je altijd in een optimale positie zit waarin je rug zo min mogelijk wordt belast.
Premium
Onze ergonomische bureaustoel Ergohuman One heeft een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Het hele frame van deze bureaustoel is van verchroomd aluminium, een nobel en elegant materiaal dat extra kwaliteit verfijning geeft aan het ontwerp. Dit is iets dat we alleen vinden in bureaustoelen van een kwalitatief hoog niveau.
Premium

Technische informatie

hoogte vanaf de grond 102-120cm
stoelhoogte 50-62cm
zitdiepte 40-48cm
Dagelijks gebruik 8 uur
wielen 11x60mm (stil rollen)
verpakkingsmaatregelen 66x65x54cm
armen beweegbare armen
maximaal gewicht tot 150 kg
goedgekeurd Vervaardigd overeenkomstig de Europese norm EN-1335
soort ERGONOMISCHE
Materialen ademend mesh hightech + aluminium
material del marco aluminio