• Verstelbare rugleuning
    Geinjecteerd schuim
    Vaste armleuningen
    Stoffering
    Vergaderstoel Five, sledeframe, ergonomisch ontwerp
  • Vergaderstoel Five, sledeframe, ergonomisch ontwerp
  • Vergaderstoel Five, sledeframe, ergonomisch ontwerp

Bekijk meer afbeeldingen

0

/

7
Robuust
Robuust
De spectaculaire vergaderstoel Five is een fantastische stoel voor je bezoek. We hebben hier te maken met een zeer stevig en duurzaam model, met een gestoffeerde rugleuning en een comfortabele zitting, op een stevig en robuust sledeframe. Het ideale model om naast andere stoelen uit onze collectie Five te gebruiken. Verkrijgbaar in een versie met een lage rugleuning en met een hoge rugleuning.
Volledig
Als er iets is waar dit model in uitblinkt is het wel het geboden comfort. De dikke en comfortabele vulling van geïnjecteerd schuim maakt het zitvlak zeer comfortabel. Een andere opvallende eigenschap van deze vergaderstoel is de anatomische rugleuning die in hoogte verstelbaar is, zo kan de rugleuning worden aangepast aan de vormen van elke gebruiker.
Volledig
Comfortabel
Comfortabel
Deze eigenschap is zeer moeilijk te vinden in een vergaderstoel, wat duidelijk laat zien dat we te maken hebben met een vergaderstoel van hoog niveau. Andere indicatoren van kwaliteit zijn de dikke en comfortabele bekleding van het zitvlak, wat deze vergaderstoel zeer aangenaam en comfortabel maakt, en de zacht aanvoelende armsteunen. Zonder twijfel hebben we hier te maken met een kwalitatief hoogwaardige vergaderstoel met een spectaculaire prijs-kwaliteitverhouding.

Technische informatie

hoogte vanaf de grond 87cm
stoelhoogte 46cm
zitdiepte 51cm
verpakkingsmaatregelen 91x62x67cm
armen Vaste armen
maximaal gewicht tot 150 kg
goedgekeurd Fabricado de acuerdo a la Norma Europea EN-16139
soort SLEDEVORMIG
Materialen geïnjecteerd schuim + stof
material del marco acero