Tips over stoelen

Beste high-end ergonomische stoelen en gaming stoelen

Deel:

Ontdek de beste high-end ergonomische stoelen, met de meest geavanceerde functies voor een intensief gebruik zowel op kantoor als voor thuiswerk.

Als je tot hier bent geraakt, dan is dat omdat je weet wat ergonomische stoelen zijn en je op zoek bent naar iets anders, iets nieuws, iets unieks. Je bent op zoek naar de beste functies, de beste eigenschappen en je vindt het niet erg om te investeren als je daarmee aan comfort, gezondheid en welzijn wint.

Precies voor de meest veeleisende klanten hebben wij dit soort stoelen ontworpen: de high-end ergonomische stoelen.

High-end stoelen zijn stoelen van topkwaliteit met betere mechanismen, technologie en verfijning.  De meest voorkomende gebruikers zijn juist managers, directeurs en hooggeplaatste ambtenaren, voor wie de présence en omgeving hogere eisen stellen.

Maar ze zijn niet exclusief voor deze context: de high-end ergonomische stoelen zijn eigenlijk een investering in gezondheid en iedereen die van maximum comfort wil genieten, kan ze verkrijgen.

Als je echt op zoek bent naar een high-end ergonomische stoel en je wilt niet eender welke stoel, geven we je hier een ranking van de 5 beste high-end ergonomische stoelen en gaming stoelen zodat je maximaal kan geniet van hun functies.

 Ergoplus, ontwerp en verfijning op een ander level

high-end ergonomische stoelen en gaming stoelen

Behaal maximale concentratie en efficiëntie met de Ergoplus gaming stoel, de nieuwe versie van de populaire Ergoplus stoel.

Deze stoel is een high-end kantoorstoel die zich integraal aanpast aan elke gebruiker. Je kan volgende elementen afstellen:

  • de hoogte van de zitting en de diepte;
  • de hoogte en de hoek van de armleuningen;
  • de helling;
  • de hardheid en de hoogte van de rugleuning;
  • de hoogte en de helling van de hoofdsteun;
  • de lendesteun, waarvan zijn onafhankelijke flexibiliteit je toestaat hem in de beste positie te zetten om rugklachten te verminderen

En het beste van alles is dat al deze aanpassingen gerealiseerd kunnen worden met slechts een knop.

Wij raden deze stoel aan als je meer dan 5 uur zit, want deze stoel is gemaakt voor intensief gebruik. Bovendien geven de high-end afwerkingen, met verchroomd aluminium en ultra comfortabel Hightech luchtdoorlatend gaas, de stoel een esthetiek en functionaliteit waar je naar op zoek bent. Het witte ontwerp van de gamingstoel is bijzonder opmerkelijk.

Dynamic Game en haar Bionic Spine & Adjustment

high-end ergonomische stoelen en gaming stoelen

De Dynamic Game is een gaming stoel die beschouwd wordt als de Roll Royce van de speciale high-end stoelen.

Met deze stoel bereik je niet de vierde, maar wel de vijfde dimensie, dankzij de vele uren onderzoek over ergonomie, waardoor we heel bijzondere functies hebben kunnen creëren.

  • hoofdsteun 5D, afstelbaar in meerdere hoeken en verschillende hoogtes om de nek een compleet aangepaste ergonomische steun te geven.
  • armleuningen 5D, waarbij je niet alleen de hoogte kan afstellen, de hoek, de breedte en diepte, maar ook de hoek van de arm kan kantelen voor diegenen die ze hellend willen.

Bovendien is haar functie Bionic Spine & Adjustement exclusief ontworpen voor diegenen die constant last hebben van rugpijn. Het biedt een betere steun dan de gewone kantoorstoelen dankzij de 3-scharniersteun voor de borstwervelkolom. Dit alles is bedacht om vermoeidheid te voorkomen op lange werkdagen of bij lange game-sessies.

En als kers op de taart werd een voetsteun geïntegreerd voor een betere rusthouding.

Keystone en haar getrouwe replica van het menselijk lichaam

high-end ergonomische stoelen en gaming stoelen

Kunst en wetenschap fusioneren zich voor het eerst om plaats te maken voor de ergonomische stoel Keystone.

Heel het frame van de stoel is gemaakt van verchroomd aluminium en zijn nieuwste Syncron mechanisme zorgt ervoor dat je alle afstellingen kan controleren met een centrale hendel.

Je kan natuurlijk alles afstellen: de hoogte van de rugleuning, de hoogte van de zitting, de diepte, de hoogte en de hoek van de armleuningen, de helling, de hardheid en hoogte van de rugleuning, naast de integrale hoofdsteun.

Maar wat de Keystone stoel uniek maakt is niet alleen de afstelbaarheid, maar ook de kwaliteit van de afwerking en het gevoel. De bekleding is van natuurlijk leer en de rugleuning met gaas bevordert een betere regeling van de lichaamstemperatuur.

Erghos 4, zwevende rugleuning die voldoet aan de hoogste eisen

high-end ergonomische stoelen en gaming stoelen

De Erghos stoelen kenmerken zich door een unieke aanpak wat de gebruiker en productiviteit betreft.

In deze zin is  de ergonomische stoel Erghos 4een nieuwe belofte voor de meest veeleisende gebruikers, met aanpassingstechniek en een afwerking die superieur is aan andere modellen.

Buiten de vele standaard aanpassingen, valt Erghos 4 op door zijn oneindige ligmechanisme efloat, waardoor je dit aspect gemakkelijk kan afstellen voor gebruikers van eender welke grootte.

En om alle zintuigen op proef te stellen, heeft de bekleding van natuurlijk leer een zijden touch die heel begeerd is bij executives omwille van haar zachtheid en gevoeligheid.

Genidia, op het podium van de aanpassing

high-end ergonomische stoelen en gaming stoelen

We ronden de lijst af met de gaming stoel Genidia, de winnaar wat betreft beste ergonomische stoelen en gaming stoelen.

Genidia heeft een authentieke technologische revolutie teweeg gebracht, want hij is ontworpen om zich letterlijk aan te passen aan eender welke gebruiker, ongeacht zijn grootte. De honingraat rugleuning past zich automatisch aan aan je bewegingen, waardoor je het gevoel krijgt dat je zweeft.

Hij beschikt bovendien ook over een centrale bedieningshendel voor een totale bewegingscontrole, een voet van verchroomd staal, afstelbare 5D armleuningen en een syncron mechanisme met meerder standen voor een individuele aanpassing aan het gewicht van de gebruiker.

Kort gezegd, Genidia omarmt je lichaam terwijl je werkt, waardoor een lichte sfeer wordt gecreëerd, zonder enige soort pijn of last.

Vond je onze ranking van high-end ergonomische stoelen en gaming stoelen interessant? Vergeet niet dat wij in 365Bureaustoel professionals zijn op het gebied van kwaliteit gaming stoelen, ergonomische stoelen en kantoorstoelen voor de meeste veeleisende gebruikers.

Bezoek ons nu op onze 365Bureaustoel website, mis onze aanbiedingen niet!