Gaming stoelen

De 9 beste gamestoelen kwaliteit - prijs

Deel:

Zoekt u een gamestoel? Bekijk hier onze rangschikking van de 9 beste gamestoelen in kwaliteit - prijs die u kunt vinden.

Het is normaal dat u op een gegeven moment besluit om te gaan investeren in kwaliteitsmeubelen voor uw slaapkamer of kantoor.

Vooral als u houdt van videospelletjes, lange Netflix-sessies of marathons van grote saga's, zal een kwaliteitsstoel de tijd doen verstrijken en zult u geen enkel fysiek ongemak merken.

In die zin kiest u best voor een comfortabele ergonomische stoel, maar als u een veeleisende designgebruiker bent die op zoek is naar unieke functies op professioneel niveau, dan bent u echt op zoek naar een gamestoel.

Dus blijf luisteren, we gaan u 9 gamestoelontwerpen laten zien met een prijs-kwaliteitverhouding die je niet onverschillig zal laten.

ZEUS gamestoel, voor een jonger publiek

Meer gericht op kinderen en tieners, zullen uw kinderen ervaren wat comfort echt is, of ze nu studeren of urenlang PlayStation spelen met de Zeus gamestoel.

De materialen waarvan hij is gemaakt zijn waardig om de aanval van de jeugd te weerstaan, met een stalen stevige schacht en schuim van gemiddelde dichtheid dat duurzaamheid en vooral weerstand garandeert.

Bovendien heeft hij een gecombineerde bekleding van synthetisch leder en 3D-textiel, speciaal ontworpen om ademend te zijn, en een jeugdbestendig kantelbaar schommelsysteem.

MONTMELO, de racestoel voor vrije tijd en werk

Voor wie actief is en een combinatie zoekt tussen vrije tijd en werk, is de Montmelo de gamestoel die u zoekt.

Hij heeft een geïntegreerde hoofdsteun met een uniek design en een kantelend ligmechanisme zodat u de "relaxstand" met één enkele beweging kunt activeren, evenals gewatteerde armleuningen en een uiterlijk dat tot in het kleinste detail zorgvuldig is ontworpen. Dat is te zien aan de stiksels, de hoogwaardige materialen en het kleurrijke ontwerp.

LOTUS, de gamestoel met opklapbare armleuningen

Wij presenteren een top-seller, volledig uitgerust en ontworpen voor een gamer-publiek, maar perfect aanpasbaar.

Hij heeft opklapbare armleuningen die omhoog kunnen worden opgeborgen, zodat u ruimte kunt besparen. Hij is puur geïnspireerd door racestoelen, wat tot uiting komt in zijn geaccentueerde sportieve en toch elegante styling.

Ook opmerkelijk zijn de dikke zitkussentjes, ontworpen voor wie op zoek is naar uithoudingsvermogen en weerstand.

Gamestoel DAKAR, groot formaat en design, alles in één.

Dit is een van de meest exclusieve ontwerpen, geschikt voor degenen die meer "claustrofobisch" zijn.

De Dakar gamestoel valt op door zijn grote afmetingen, met een hoge rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun en zijsteunen om niet alleen de rug maar ook de schouders te ondersteunen.

Het kantelmechanisme is ook individueel instelbaar volgens het lichaamsgewicht, met een schommelsysteem dat ontworpen is voor een exclusieve comfortmodus.

GAMEPRO, de meest complete gamestoel

De Gamepro is een stoel voor kieskeurigen, met zijn veelzijdige ontwerp en nauwgezette aandacht voor detail.

Hiermee kan men niet alleen achterover leunen dankzij het kantelmechanisme, maar ook de hardheid of de spanning regelen dankzij de draad die zich onder de zitting bevindt.

De uitrusting omvat een reeks zorgvuldig geplaatste kussens in het lumbale en cervicale gebied, verstelbaar en verwijderbaar, ontworpen voor intensief gebruik van meer dan acht uur, zeer geschikt voor professionals op het gebied van gaming.

SPIDER. het Gamepro merk aan de top van het gamma

Binnen het merk Gamepro is de Spider gamestoelcollectie een van de meest succesvolle.

Hij heeft ook kussens voor de lendenen en de nek, en de armleuningen zijn in hoogte verstelbaar met antislip rubberen kussentjes. In feite zijn de wielen geschikt voor alle vloertypes, waardoor hij zeer veelzijdig is voor een verscheidenheid aan ruimtes.

De LOGAN gamestoel, met voetensteun

Wij doen er nog een schepje bovenop en tonen u het model van de Logan gamestoel, in de zuiverste stijl van een sportracestoel en gemaakt voor de meest veeleisende gebruikers.

Niet alleen zijn de lenden- en cervicale kussens uitstekend, die naar wens kunnen worden verwijderd of opgezet, maar ze zijn ook in hoogte verstelbaar, zodat ze precies op uw maat kunnen worden afgesteld.

En een extra functie die moeilijk te overtreffen is, is de uitschuifbare voetensteun, wat het een zeer complete gamestoel maakt. 

ERGOPLUS Gaming: de stoel die concentratie en efficiëntie combineert

Voortbordurend op de exclusieve gamestoelen voor het gamerpubliek, heeft de Ergoplus Gaming stoel een verscheidenheid aan verstelmogelijkheden die bij andere merken zeer benijdenswaardig zijn: zithoogte, zitdiepte, armleuninghoogte en -hoek, inclinatie, hardheid, rugleuninghoogte, hoofdsteunhoogte en - inclinatie... en dat alles met slechts één beweging.

Hij is ook afgewerkt volgens de hoogste standaard, met een verchroomd aluminium frame en Hightech natuurleren bekleding met microvezel.

De DYNAMIC GAMING 5D stoel van hoge kwaliteit

We eindigen deze lijst met de premium gamestoel aan de bovenkant van het gamma: de Dynamic Game, het model dat het dichtst bij perfectie komt.

Dankzij de 5D hoofdsteun en 5D armsteun kunt u de stoel in alle richtingen en hoeken verstellen, zodat hij zich volledig aan u aanpast. De stoel past letterlijk om uw lichaam als een kledingstuk.

De Dynamic Bionic Spine & Adjustment-functie is de ultieme oplossing voor alle rugklachten en biedt 300% meer steun aan de wervelkolom dan een conventionele stoel, dankzij de drie gewrichten voor de thoracale wervelkolom.

En, natuurlijk, met een uitschuifbare voetensteun, exclusief ontworpen voor uw comfort. Het is zeker de perfecte keuze voor een 100% premium spelervaring en comfort.

Heb je nog steeds zin in meer? Ga naar de website van 365Bureaustoel en bekijk de duizenden modellen gamestoelen die we voor u hebben,met exclusieve aanbiedingen en kortingen. Speel op het hoogste niveau met 365Bureaustoel!