Tips over stoelen

De beste moderne bureaustoelen om als kerstcadeau te geven

Deel:

Wil je weten wat de beste bureaustoelen zijn om als kerstcadeau te geven? Bekijk onze lijst met 5 ideeën die je zullen verrassen. 

Kerstmis staat voor de deur en daarmee de uitverkopen, kortingen en duizenden aanbiedingen die de winkelcentra overspoelen. 

Het is niet altijd even gemakkelijk om het juiste cadeau voor onze geliefden te kiezen. Misschien hebben we geen tijd gehad om goed te kijken naar wat die persoon een beetje gelukkiger zou kunnen maken.

Wij kunnen je echter wel enkele ideeën voorstellen, vooral als die persoon thuiswerkt. We hebben het er al eerder over gehad hoe belangrijk het is om hulpmiddelen voor thuiswerk te hebben waarmee we onze tijd optimaal kunnen benutten. Als de persoon aan wie je een cadeau geeft in zijn eigen kantoor of kamer werkt, kijk dan eens of hij of zij alles heeft om zijn of haar werk comfortabel uit te voeren. 

Een goede bureaustoel is een van de basisinstrumenten om comfortabel te kunnen thuiswerken. Je bent misschien een andere mening toegedaan, maar het is een zeer verrassend en betaalbaar kerstgeschenk dat hun gezondheid en welzijn zal verbeteren.

Weet je niet zeker welke bureaustoel je als kerstgeschenk moet kopen? Geen nood, wij laten je hier een lijst met 5 moderne bureaustoelen zien om als kerstgeschenk te geven en je dierbaren te verrassen. 

De Nova-reeks van gestoffeerde en duurzame bureaustoelen

Om met deze lijst aan de slag te gaan, is een van de meest veelzijdige opties die u kunt kiezen deze ademende bureaustoel met gaas van Nova. Het model is grijs, maar rood, blauw en zwart zijn ook beschikbaar.

Het is een ergonomisch ontworpen stoel met een rugleuning met permanent contact en vaste armleuningen voor stabiliteit.

En natuurlijk zorgt de ademende stof ervoor dat je je lichaamstemperatuur goed kunt regelen.

Sigma en het meest geschikte model voor thuiswerk

De bureaustoel van Sigma is het perfecte cadeau voor iedereen die comfort ten zeerste op prijs stelt.

Er is ook een zeer functioneel ergonomisch ontwerp verkrijgbaar, met een gevoerde stoffen zitting, hoofdsteun en lendenkussen, ontworpen voor lange uren zonder rugpijn.

Bovendien is de grootte een van de grote pluspunten, waardoor je je er in kunt installeren zonder dat je je opgesloten voelt.

De Verdi-stoel, ons meest vrolijke model

Als de persoon aan wie je een cadeau geeft een bijzonder vrolijk karakter heeft, dan zal hij of zij een Verdi-stoel willen die bij zijn persoonlijkheid past.

Met zijn levendige groene kleur ziet deze er geweldig uit in elke kamer of kantoor met een vleugje kleur. De stoel heeft verstelbare 1D-armen voor comfort, evenals een lendensteun en ademende bekleding voor een betere ventilatie.

Ergocity en zijn avant-garde design

beste moderne bureaustoelen

Voor de veeleisenden hebben we ook een paar suggesties. Zoals dit baanbrekende Ergocity-model met 3D-armen.

Zoals je ziet is dit een veel uitgesprokener model, met een hoofdsteun en vergrendelingsmogelijkheid in drie standen en een kanteling tot 120º. Je kunt er tot 8 uur in gaan zitten zonder enig ongemak en deze is ISO 9001-gecertificeerd.

Het Canton-model, geschikt voor jongeren

Wil je een cadeau geven aan een jonge student? De Canton-bureaustoel past perfect bij deze jongeren. Het ontwerp heeft een lage in hoogte verstelbare rugleuning en een grote breedte, zodat je je vrij kunt bewegen tijdens het uitvoeren van je taken.

Deze heeft ook twee standen: variabel of vast, en is geschikt voor langdurig gebruik tot 4 uur.

Wat denk je van onze vijf suggesties voor moderne stoelen als kerstgeschenk? Vergeet niet dat bij 365BureauStoel alles klaar staat om deze feestdagen te verblinden met de beste geschenken voor je dierbaren, met een hele reeks ergonomische stoelen, bureaustoelen en gamerstoelen voor gezondheid en comfort.

Ga nu naar de 365BureauStoel-website en profiteer van al onze aanbiedingen. Aarzel niet om de stoel te kopen die je leuk vindt!