Gaming stoelen
Carlos Fernández Carbonell

Gamerstoel vs directiestoel: welke te kiezen?

Deel:

Twee van de meest populaire stoelmodellen zijn de gamer stoel en de directiestoel. Soms is het moeilijk om tussen beide te kiezen. Vandaag gaan we de belangrijkste kenmerken van elk bekijken.

GAMER STOEL

Gamers, of ze nu professioneel of amateur zijn, brengen vele uren van hun dag door met het spelen van hun favoriete videospelletjes. Er zijn spelletjes die uren kunnen duren en aan het eind van de dag heb je misschien wel 10 uur in je stoel gezeten. Meer uren dan we gewoonlijk in een kantoor doorbrengen. Daarom is de gamer stoel een soort stoel die is ontworpen om videospellen te spelen. Omdat ze enkele specifieke en nieuwe kenmerken vereisen. Zij kunnen bijvoorbeeld lange tijd in dezelfde houding blijven. Tijdens het werken op kantoor veranderen we van houding.

GAMERSTOEL: VOORDELEN

In de eerste plaats moet uw wervelkolom kunnen rusten met een goede lendensteun. Maar zorg er tegelijkertijd voor dat de hele rug er vlak tegen aan ligt. Dit is ook te vinden in kwaliteits directiestoelen. Een gamerstoel moet zich kunnen aanpassen en comfort en welzijn bieden terwijl u speelt. Hij moet ook op uw lengte zijn afgesteld, zowel wat de hoogte als de breedte van de zitting betreft. Een ander kenmerk is dat de gamer stoel u in staat stelt te genieten van momenten van ontspanning. En dat u uw hoofd comfortabel kunt laten rusten om te ontspannen. Hij moet ook specifieke armsteunen hebben, zodat uw armen ook kunnen rusten. En ze niet overbelasten en u in staat stellen comfortabel te spelen. Een van de kenmerken van een gamerstoel is de afwerking. De bekleding is van essentieel belang in een gamestoel, aangezien deze vele uren in contact zal zijn met het lichaam. De rugleuning van de stoel moet gemaakt zijn van materiaal dat transpiratie door intensief gebruik absorbeert. Tevens gepolsterd om hem zo comfortabel mogelijk te maken. Zij gebruiken gewoonlijk een zeer zachte vulling van hoogwaardig geïnjecteerd schuim. Zo zijn zij zeer goed bestand tegen slijtage zonder te vervormen en bieden zij maximaal comfort. Ze vallen ook op door hun opvallende kleuren en spectaculaire ontwerpen. Dit komt omdat zij zijn ontworpen voor een jonger en dynamischer publiek. Daarom bieden ze de afwerkingen aan in rood, elektroblauw, geel... Dit geeft een zeer aantrekkelijke en jeugdige look aan de gamerstoelen.

DIRECTIESTOEL

Directiestoelen zijn stoelen die worden gebruikt in een directie- of managementpositie. Daarom zijn het stoelen met een indrukwekkende uitstraling en kwaliteit. Voor dit soort directie- of managementfuncties is een maximaal comfort voor de gebruiker vereist. Maar de uitstraling is ook erg belangrijk. Dit type stoel is gemaakt van leer of afgewerkt met zeer hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van de beste materialen voor onovertroffen comfort en duurzaamheid. De directiestoelen zijn ergonomisch en tot in het laatste detail ontworpen om maximaal comfort te bieden.  Ze passen zich perfect aan elke gebruiker aan om deze te helpen in het dagelijkse leven. Zij moeten zowel in de hoogte als in de diepte verstelbaar zijn. En ze hebben ook een doordacht ontwerp en mechanismen van de hoogste kwaliteit. Deze stoelen zijn ontworpen om continu en comfortabel te werken. En in een houding die onze rug beschermt tegen vervelende rugpijn. De prijs is meestal ook hoog, maar we moeten er rekening mee houden dat de duurzaamheid zeer groot zal zijn. De mechanismen zijn meestal van aluminium en in dit soort stoelen proberen wij, naast de zorg voor de gebruiker, een zeer verzorgd beeld van ons kantoor over te brengen. Het idee is om elegantie te brengen in de ruimte waar ze worden geplaatst.